Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Το προϊόν που δεν πρέπει να λείψει από καμία τσάντα θαλάσσης τώρα σε μισή τιμή

Επωφεληθείτε!

13 Αυγούστου 2020 13:39
ΑΒ Βασιλόπουλος: Το προϊόν που δεν πρέπει να λείψει από καμία τσάντα θαλάσσης τώρα σε μισή τιμή

Βρήκαμε στα ΑΒ Βασιλόπουλος την απόλυτη προσφορά του καλοκαιριού. Το προϊόν που δεν πρέπει να λείψει από καμία τσάντα θαλάσσης τώρα σε μισή τιμή.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος έκανε τη σωστή κίνηση για ακόμη μια φορά και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στο After Sun προϊόν της γνωστής εταιρίας Piz Buin που θα ανακουφίσει και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας μετά την πολύωρη έκθεση στον ήλιο και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τυχόν εγκαύματα ή κάποιο ενοχλητικό ξεφλούδισμα. Θα βρείτε τη συσκευασία των 200ml με 50% έκπτωση και τελική τιμή 5€. Κι οι προσφορές δεν σταματούν εδώ, δείτε εδώ την προσφορά για το προϊόν που χρειάζονται όλες οι μαμάδες σε τιμή "σοκ".

Η έκπτωση ισχύει έως την Τετάρτη 19/08/2020. Υπάρχουν πολλές προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια. Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

"Χαμός" στα ΑΒ Βασιλόπουλος: Το προϊόν που χρειάζονται όλες οι γυναίκες σε μισή τιμή

Βρήκαμε για εσάς στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά σας γνωστής εταιρίας με 50% έκπτωση.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στα προϊόντα της εταιρίας Pantene που θα βρείτε σε μοναδική τιμή και μια προσφορά "βόμβα". Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ τη μοναδική προσφορά για προϊόντα που σας κρατούν φρέσκους και καθαρούς.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 19/08/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share