Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Προσφορά ΑΒ Βασιλόπουλος: Τα προϊόντα που σας κρατάνε καθαρούς και φρέσκους στη μισή τιμή

Αδράξτε την ευκαιρία

2 Αυγούστου 2020 07:47
Προσφορά ΑΒ Βασιλόπουλος: Τα προϊόντα που σας κρατάνε καθαρούς και φρέσκους στη μισή τιμή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το καλοκαίρι πρέπει πάντοτε να διατηρούμαστε... καθαροί και φρέσκοι, με τα ΑΒ Βασιλόπουλος να μας προσφέρουν ένα κορυφαίο προϊόν, που για τις επόμενες ημέρες θα διαθέτει 50% έκπτωση.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, νιώθοντας πάντοτε τον παλμό της εποχής, αλλά και των απαιτήσεων του κόσμου, προχωρά σε σχετικές κινήσεις, οι οποίες στηρίζουν τα «θέλω» των καταναλωτών, όπως συμβαίνει και με την απόλυτη απόλαυση του καλοκαιριού που θα βρείτε σε πολύ χαμηλή τιμή.

Προς την κατεύθυνση αυτή βρίσκεται και η προσφορά σε έκπτωση 50% για τα προϊόντα Dove. Στα ΑΒ Βασιλόπουλος, λοιπόν, θα βρείτε μέχρι την Τετάρτη (5/8) στη μισή τιμή όλα τα αφρόλουτρα, αποσμητικά και κρέμες σώματος.

Τα προϊόντα Dove που σας κρατάνε καθαρούς και φρέσκους στη μισή τιμή στα ΑΒ Βασιλόπουλος

Τρέξτε να προλάβετε, λοιπόν, προκειμένου το καλοκαίρι σας να περάσει μεν πιο ξέγνοιαστα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες εποχές, αλλά φροντίζοντας παράλληλα τον εαυτό σας, μένοντας πάντοτε καθαροί, όμορφοι και φρέσκοι στην εμφάνισή σας.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Το πιο δροσιστικό καλοκαιρινό επιδόρπιο σε προσφορά σοκ!

Βρήκαμε για εσάς στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος τα πιο δροσιστικό καλοκαιρινό επιδόρπιο γνωστής εταιρίας σε προσφορά 1+1 δώρο και τιμή σοκ!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στα παγωτά της ιταλικής εταιρίας Italice που θα βρείτε σε μοναδική τιμή και μια προσφορά "βόμβα".

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 05/08/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορά

ΑΒ Βασιλόπουλος υπερπροσφορά: Τα καθαριστικά που θα κάνουν το σπίτι σου να λάμψει με 40% έκπτωση

Σας βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος τα Νο1 προϊόντα καθαριότητας που θα κάνουν το σπίτι σας να αστράφτει και να μυρίζει υπέροχα στη μοναδική προσφορά με 40% έκπτωση.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στα υγρά καθαρισμού της γνωστής εταιρείας Klinex που θα βρείτε σε μοναδική τιμή και μια προσφορά "βόμβα".

Τα Klinex καθαριστικά είναι απολυμαντικά χωρίς χλώριο κατάλληλα για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες. Χάρη στη σύνθεσή τους καθαρίζουν και απολυμαίνουν από βακτήρια χωρίς χλώριο, αφαιρούν αιτίες αλλεργιών και αφήνουν ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 29/07/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορά

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share