Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Πάρτε την απόλυτη απόλαυση του καλοκαιριού με κάτω από 1.7 ευρώ

Η μεγάλη σας ευκαιρία είναι τώρα

1 Αυγούστου 2020 14:39
ΑΒ Βασιλόπουλος: Πάρτε την απόλυτη απόλαυση του καλοκαιριού με κάτω από 1.7 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος θα βρείτε την απόλυτη απόλαυση του καλοκαιριού, την οποία θα πληρώσετε με κάτω από 2.7 ευρώ και... θα θέλετε συνεχώς κι άλλο.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ κατανοεί πάντοτε τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και, σε καίριες εποχές, προχωρά σε σημαντικές προσφορές, οι οποίες ανταποκρίνονται στις εκάστοτε συνθήκες, όπως τώρα που βρισκόμαστε στο καλοκαίρι και... χρειαζόμαστε κάτι δροσιστικό, όπως ένα επιδόρπιο που δίνεται σε τιμή σοκ.

Στο μυαλό μας όλοι, ειδικά το καλοκαίρι, έχουμε κάποια στιγμή σκεφτεί το συνδυασμό μιας μπύρας Corona με μια φέτα λεμόνι μέσα στο μπουκάλι. Ο ΑΒ Βασιλόπουλος, λοιπόν, μας δίνει την φιάλη με μόλις 1.69 ευρώ, σε μια εξαιρετική προσφορά.

Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

"Χαμός" στα ΑΒ Βασιλόπουλος: Τα απορρυπαντικά που θα κάνουν τα ρούχα σου να μοσχοβολάνε σε προσφορά 1+1 δώρο

Αυτή η προσφορά από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος θα σας ξετρελάνει. Τα κορυφαία προϊόντα πλυντηρίου που θα κάνουν τα ρούχα σας να μοσχοβολάνε τώρα 1+1 δώρο.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος μέσα από το εβδομαδιαίο φυλλάδιο μας ενημερώνει για προσφορές έκπληξη, και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές. Το Athensmagazine.gr όμως βρήκε κάψουλες και υγρό για το πλυντήριο ρούχων γνωστής επωνυμίας σε τιμή έκπληξη!

Με λιγότερο από 10 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε SKIP κάψουλες για το πλυντήριο αλλά και το υγρό πλυντηρίου. Με 10 μόλις ευρώ αγοράζετε ένα και παίρνετε ακόμα ένα δώρο. Προλάβετε την προσφορά γιατί ισχύει μέχρι 29/7. Αν θέλετε να δείτε ακόμα περισσότερες προσφορές μπείτε εδώ.

ΑΒ Βασιλόπουλος υπερπροσφορά: Τα καθαριστικά που θα κάνουν το σπίτι σου να λάμψει με 40% έκπτωση

Σας βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος τα Νο1 προϊόντα καθαριότητας που θα κάνουν το σπίτι σας να αστράφτει και να μυρίζει υπέροχα στη μοναδική προσφορά με 40% έκπτωση.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στα υγρά καθαρισμού της γνωστής εταιρείας Klinex που θα βρείτε σε μοναδική τιμή και μια προσφορά "βόμβα".

Τα Klinex καθαριστικά είναι απολυμαντικά χωρίς χλώριο κατάλληλα για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες. Χάρη στη σύνθεσή τους καθαρίζουν και απολυμαίνουν από βακτήρια χωρίς χλώριο, αφαιρούν αιτίες αλλεργιών και αφήνουν ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 29/07/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share