Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΒ Βασιλόπουλος: Το πιο δροσιστικό καλοκαιρινό επιδόρπιο σε προσφορά σοκ!

Επωφεληθείτε!

30 Ιουλίου 2020 09:26
ΑΒ Βασιλόπουλος: Το πιο δροσιστικό καλοκαιρινό επιδόρπιο σε προσφορά σοκ!
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Βρήκαμε για εσάς στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος τα πιο δροσιστικό καλοκαιρινό επιδόρπιο γνωστής εταιρίας σε προσφορά 1+1 δώρο και τιμή σοκ!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στα παγωτά της ιταλικής εταιρίας Italice που θα βρείτε σε μοναδική τιμή και μια προσφορά "βόμβα". Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ την κορυφαία προσφορά για απορρυπαντικά πλυντηρίου.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 05/08/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορά

ΑΒ Βασιλόπουλος υπερπροσφορά: Τα καθαριστικά που θα κάνουν το σπίτι σου να λάμψει με 40% έκπτωση

Σας βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος τα Νο1 προϊόντα καθαριότητας που θα κάνουν το σπίτι σας να αστράφτει και να μυρίζει υπέροχα στη μοναδική προσφορά με 40% έκπτωση.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στα υγρά καθαρισμού της γνωστής εταιρείας Klinex που θα βρείτε σε μοναδική τιμή και μια προσφορά "βόμβα". Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ την προσφορά για το προϊόν που κάνει θαύματα στα γυναικεία μαλλιά.

Τα Klinex καθαριστικά είναι απολυμαντικά χωρίς χλώριο κατάλληλα για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες. Χάρη στη σύνθεσή τους καθαρίζουν και απολυμαίνουν από βακτήρια χωρίς χλώριο, αφαιρούν αιτίες αλλεργιών και αφήνουν ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 29/07/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορά

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share