Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Χαμός" στα ΑΒ Βασιλόπουλος: Τα απορρυπαντικά που θα κάνουν τα ρούχα σου να μοσχοβολάνε σε προσφορά 1+1 δώρο

Προλάβετε την ευκαιρία!

29 Ιουλίου 2020 10:34

Αυτή η προσφορά από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος θα σας ξετρελάνει. Τα κορυφαία προϊόντα πλυντηρίου που θα κάνουν τα ρούχα σας να μοσχοβολάνε τώρα 1+1 δώρο.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος μέσα από το εβδομαδιαίο φυλλάδιο μας ενημερώνει για προσφορές έκπληξη, και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές. Μάλιστα πρόσθεσε στα ράφια του το προϊόν που θα διαλύσει τον ανταγωνισμό. Το Athensmagazine.gr όμως βρήκε κάψουλες και υγρό για το πλυντήριο ρούχων γνωστής επωνυμίας σε τιμή έκπληξη!

Με λιγότερο από 10 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε SKIP κάψουλες για το πλυντήριο αλλά και το υγρό πλυντηρίου. Με 10 μόλις ευρώ αγοράζετε ένα και παίρνετε ακόμα ένα δώρο. Προλάβετε την προσφορά γιατί ισχύει μέχρι 29/7. Αν θέλετε να δείτε ακόμα περισσότερες προσφορές μπείτε εδώ.

ΑΒ Βασιλόπουλος υπερπροσφορά: Τα καθαριστικά που θα κάνουν το σπίτι σου να λάμψει με 40% έκπτωση

Σας βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος τα Νο1 προϊόντα καθαριότητας που θα κάνουν το σπίτι σας να αστράφτει και να μυρίζει υπέροχα στη μοναδική προσφορά με 40% έκπτωση.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στα υγρά καθαρισμού της γνωστής εταιρείας Klinex που θα βρείτε σε μοναδική τιμή και μια προσφορά "βόμβα". Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ την προσφορά για το προϊόν που κάνει θαύματα στα γυναικεία μαλλιά.

Τα Klinex καθαριστικά είναι απολυμαντικά χωρίς χλώριο κατάλληλα για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες. Χάρη στη σύνθεσή τους καθαρίζουν και απολυμαίνουν από βακτήρια χωρίς χλώριο, αφαιρούν αιτίες αλλεργιών και αφήνουν ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 29/07/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share