Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

AΒ Βασιλόπουλος: Συνεργασία "βόμβα" - Τα προϊόντα που φέρνει στα ράφια του βάζουν τέλος στον ανταγωνισμό

Τα πάνω κάτω στην αγορά!

25 Ιουνίου 2020 12:10
AΒ Βασιλόπουλος: Συνεργασία

Μία ακόμη συνεργασία "βόμβα" ανακοίνωσε η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος που θα φέρει τα πάνω κάτω στην αγορά καθώς με αυτόν τον τρόπο θα σταθεί για ακόμη μια φορά δίπλα στους καταναλωτές. Ωστόσο, αυτή είναι η δεύτερη είδηση για τα σούπερ μάρκετ που προκαλεί "σεισμό" μετά το νέο ρεκόρ που κατέκτησαν.

Στις κάβες 20 επιλεγμένων καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα δημιουργήθηκε ένα ειδικό σταντ όπου προβάλλονται και πωλούνται αποκλειστικά, κρασιά μελών του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδας.

Έτσι το μεγάλο κοινό της ΑΒ Βασιλόπουλος γνωρίζει τη δουλειά τους, έρχεται σε επαφή με κρασιά και οινοποιεία που δύσκολα τα έβρισκε ως τώρα και εστιάζει σε αυτά μέσω της ειδικής προβολής που γίνεται.Είναι ένα μεγάλο και πολύ σημαντικό βήμα για τα μέλη του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδας, ιδιαίτερα αν σκεφτούμε τη χρονική στιγμή κατά την οποία πραγματοποιείται.

Λέμε ναι στην εξωστρέφεια, ναι στις νέες προτάσεις των Ελλήνων Μικρών Οινοποιών, προσκαλούμε τους πελάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος να επισκεφθούν το σταντ και να επιλέξουν τα κρασιά των μελών του Μικρών Οινοποιών. Καλή αρχή!

Η λίστα των καταστημάτων με τα κρασιά των Μικρών Οινοποιών Ελλάδας:

Ψυχικό, Κέρκυρα, Ελληνικό, Ν. Ερυθραία, Εθνική οδός, Πάτρα (Eθνική οδός), Χολαργός, Βριλήσσια, Παγκράτι, Μελίσσια, Βάρη, Αγία Παρασκευή (Nομισματοκοπείο), Αγία Παρασκευή (ΕΡΤ), Πεύκη, Χαλάνδρι Free Flow, Χαλάνδρι 2, Γλυφάδα (οδός Λαζαράκη), Περισσός, Κηφισός, Θεσσαλονίκη (Μακεδονία).

ΑΒ Βασιλόπουλος: Το αναψυκτικό με τις ελάχιστες θερμίδες σε τιμή σοκ!

Σας βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το δροσιστικό αναψυκτικό με ελάχιστες θερμίδες με μόλις 3,10€ την τετράδα.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στην green cola με στέβια που θα βρείτε σε μοναδική τιμή και μια προσφορά "βόμβα". Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ την προσφορά για το προϊόν που κάνει θαύματα στα γυναικεία μαλλιά.

Η Green Cola αποτελεί μία νέα πρόταση αναψυκτικού τύπου Cola και απευθύνεται σε όλους, ακόμα και σε ομάδες ατόμων με ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες (πχ. διαβητικούς), που αναζητούν ένα προϊόν με μηδαμινή θερμιδική επιβάρυνση, χωρίς να θυσιάζεται το γευστικό αποτέλεσμα. Είναι γευστική, πρωτότυπη και πάνω απ' όλα δροσιστική!

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 24/06/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share