Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νέο ρεκόρ για τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος

Τι κατάφεραν;

17 Ιουνίου 2020 12:39
Νέο ρεκόρ για τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει για τους καταναλωτές της και τους παρέχει πάντα τις καλύτερες προσφορές της αγοράς εξασφαλίζοντας πάντα τις πιο χαμηλές τιμές. Ωστόσο, εκτός από τις προσφορές κάνει και σημαντικές συνεργασίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, δείτε εδώ την πιο πρόσφατη.

Νέο ρεκόρ έσπασαν τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος καθώς άνοιξαν το 500ο κατάστημά τους στο Βόλο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσα από την υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου που αγγίζει τα 60 εκ. ευρώ για το 2019, η ΑΒ Βασιλόπουλος τονώνει την άμεση και έμμεση απασχόληση και στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες.

Επενδύει στον τόπο με περηφάνια για τις προοπτικές της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής, αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μέριμνα για το περιβάλλον και πιστή στη δέσμευσή της να ανταποδίδει στην κοινωνία το θετικό μέρισμα της εμπιστοσύνης που της δείχνει, πολλαπλασιάζει το καλό με ενεργό ρόλο σε κάθε γειτονιά.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, όπως επισημένεται συνεχίζει τη δυναμική της επέκταση σε όλη τη χώρα και αλλάζει τα δεδομένα στα καθημερινά ψώνια τόσο στα φυσικά καταστήματα, όσο και online. Με 42 νέα καταστήματα σε Αττική, Μακεδονία, Πελοπόννησο και Κεφαλονιά, από την αρχή του έτους, έρχεται πιο κοντά στους πελάτες που εμπιστεύονται το δίκτυό της για τις αγορές τους.

ΑΒ Βασιλόπουλος υπερπροσφορά: Όλα τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών γνωστής εταιρίας 1+1 δώρο

Βρήκαμε για εσάς στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά σας γνωστής εταιρίας σε προσφορά 1+1 δώρο.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στα προϊόντα της εταιρίας Pantene που θα βρείτε σε μοναδική τιμή και μια προσφορά "βόμβα". Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ τη μοναδική προσφορά για τη μεγάλη απόλαυση του καλοκαιριού με λιγότερο από 6,5 ευρώ

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 17/06/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share