Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Η μεγάλη απόλαυση του καλοκαιριού σε μέγεθος-γίγας κάτω από 6.5€

Τρέξτε να προλάβετε

4 Ιουνίου 2020 10:49
ΑΒ Βασιλόπουλος: Η μεγάλη απόλαυση του καλοκαιριού σε μέγεθος-γίγας κάτω από 6.5€
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μπαίνουμε σιγά σιγά προς το καλοκαίρι και η μεγάλη προσφορά της ΑΒ Βασιλόπουλος «έσκασε», με το Athensmagazine.gr να την εντοπίζει και να σας ενημερώνει για τη μεγάλη απόλαυση, που σε μέγεθος-γίγας κοστίζει κάτω από 6.5 ευρώ.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ συνεχίζει τις κινήσεις και τις προσφορές εν καιρώ κρίσης, δείχνοντας κατανόηση στις ανάγκες του κοινού και, εναρμονιζόμενη στο κλίμα της εποχής, προχωρά σε μια φοβερή προσφορά, μετά τα απορρυπαντικά γνωστής εταιρείας, που ήταν 1+1 δώρο.

Ο λόγος γίνεται για τα παγωτά Haagen Dazs, τα οποία βγαίνουν σε πολλές απολαυστικές γεύσεις, με εκείνα της σοκολάτας, της βανίλιας, της καραμέλας και των cookies and cream να κοστίζουν μόλις 6.34 ευρώ για τα 400 γραμμάρια, σε μια υπέροχη προσφορά.

Προλάβετε, λοιπόν, μέχρι τις 10 Ιουνίου με κέρδος 20% στην αγορά του συγκεκριμένου προϊόντας και γεμίστε την κατάψυξή σας με κορυφαία δροσερή απόλαυση για τις ζεστές μέρες που έρχονται για αυτό το καλοκαίρι.

Υπερπροσφορά στα ΑΒ Βασιλόπουλος: Το υγρό που κρατά αστραφτερά τα πιάτα σας με κάτω από 2.5€

Μια υπερπροσφορά μπορείτε να βρείτε στα ΑΒ Βασιλόπουλος, την οποία εντόπισε για εσάς το Athensmagazine.gr, με ένα κλασικό υγρό που κρατά πεντακάθαρα και λαμπερά τα πιάτα σας να έχει 35% έκπτωση, φτάνοντας σε περιπτώσεις και κάτω από τα 2.5 ευρώ.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ συνεχίζει τη στήριξη σε παραγωγούς και καταναλωτές, με προσφορές οι οποίες δείχνουν την κατανόησή της με τον πλέον έμπρακτο τρόπο. Δε σταματά, δε, να προσφέρει χαμόγελα, ενώ με το καλοκαίρι να πλησιάζει μπορείτε να επωφεληθείτε από το αντηλιακό κορυφαίας μάρκας με 45% έκπτωση.

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος, τώρα, μας προσφέρει με 35% έκπτωση όλα τα προϊόντα AVA, τα τα οποία μπορείτε να βρείτε με τιμές μόνο στα 2.49 και τα 2.67 ευρώ. Μπορείτε, με αυτό τον τρόπο, να κρατήσετε αστραφτερά τα πιάτα σας σε πολύ χαμηλή τιμή.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share