Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Χαμός" στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος: Απορρυπαντικά και μαλακτικά γνωστής εταιρίας 1+1 δώρο

Τρομερή ευκαιρία!

3 Ιουνίου 2020 09:38

Σας βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος τα κορυφαία απορρυπαντικά και μαλακτικά γνωστής εταιρίας στη μοναδική προσφορά 1+1 δώρο!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στα απορρυπαντικά σε υγρή μορφή, τις ταμπλέτες αλλά και τα μαλακτικά της εταιρίας Lenor, που θα βρείτε σε μοναδική τιμή και μια προσφορά "βόμβα". Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ την προσφορά για το Νο1 υγρό πιάτων.

Τα προϊόντα Lenor θα δώσουν στα ρούχα σας ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας ενώ παράλληλα θα απομακρύνουν εύκολα ακόμη και τους πιο επίμονους λεκέδες. Θα τα βρείτε σε πολλά διαφορετικά αρώματα για να διαλέξετε όποιο σας αρέσει περισσότερο.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 03/06/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

Καλοκαιρινή προσφορά στον ΑΒ Βασιλόπουλο - Αντηλιακά κορυφαίας μάρκας με 45% έκπτωση

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος,κάνει τρομερές προσφορές και το Athensmagazine.gr τις εντοπίζει για εσάς. Σας βρήκαμε αντηλιακά κορυφαίας μάρκας με έκπτωση 45%.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, διακρίνεται για την προσφορά της και την κατανόηση απέναντι στις ανάγκες κάθε καταναλωτή, και δείχνει έμπρακτα και τη στήριξή της προς τους παραγωγούς. Μάλιστα μέσα στην κρίση που έχει ξεσπάσει πήρε μια απόφαση που θα προσφέρει πολλά χαμόγελα, μιας και έχει προβεί σε προσλήψεις.

Εκτός από τις θέσεις εργασίας, σας προσφέρει και πολλά προϊόντα σε έκπτωση, τα οποία θα δείτε στην ιστοσελίδα του. Βρείτε, λοιπόν, τα αντηλιακά Nivea 200 ml μόνο με 13,57€. Η φροντίδα του δέρματος είναι πάνω από όλα, ειδικά το καλοκαίρι, για αυτό και πρέπει να επωφεληθείτε από την προσφορά.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share