Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Καλοκαιρινή προσφορά στον ΑΒ Βασιλόπουλο - Αντηλιακά κορυφαίας μάρκας με 45% έκπτωση

Θα το χρειαστείτε

1 Ιουνίου 2020 13:08
Καλοκαιρινή προσφορά στον ΑΒ Βασιλόπουλο - Αντηλιακά κορυφαίας μάρκας με 45% έκπτωση
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος,κάνει τρομερές προσφορές και το Athensmagazine.gr τις εντοπίζει για εσάς. Σας βρήκαμε αντηλιακά κορυφαίας μάρκας με έκπτωση 45%.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, διακρίνεται για την προσφορά της και την κατανόηση απέναντι στις ανάγκες κάθε καταναλωτή, και δείχνει έμπρακτα και τη στήριξή της προς τους παραγωγούς. Μάλιστα μέσα στην κρίση που έχει ξεσπάσει πήρε μια απόφαση που θα προσφέρει πολλά χαμόγελα, μιας και έχει προβεί σε προσλήψεις.

Εκτός από τις θέσεις εργασίας, σας προσφέρει και πολλά προϊόντα σε έκπτωση, τα οποία θα δείτε στην ιστοσελίδα του. Βρείτε, λοιπόν, τα αντηλιακά Nivea 200 ml μόνο με 13,57€. Η φροντίδα του δέρματος είναι πάνω από όλα, ειδικά το καλοκαίρι, για αυτό και πρέπει να επωφεληθείτε από την προσφορά.

Nivea αντηλιακά

Τεράστια κίνηση από τον ΑΒ Βασιλόπουλο - Πρόσφερε πολλά χαμόγελα

Τα σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος, στέκονται καθημερινά δίπλα σε όλους τους πολίτες, δείχνοντας το σεβασμό και την αγάπη τους. Μάλιστα, πρόσφατα η αλυσίδα προχώρησε και σε μια κίνηση ματ που πρόσφερε πολλά χαμόγελα!

Τη δωρεά 30.000 ευρώ σε μορφή δωροεπιταγών παρέλαβε πρόσφατα ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης από τον Γενικό Διευθυντή των καταστημάτων “ΑΒ Βασιλόπουλος” στα Χανιά, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένης Ζερβουδάκη.

ΑΒ Βασιλόπουλος

Η δωρεά θα αξιοποιηθεί για την κάλυψη ειδών πρώτης ανάγκης, που θα διατεθούν για την ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων.

Ο Δήμαρχος Χανίων και η αρμόδια Αντιδήμαρχος, Ελένη Ζερβουδάκη, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την ενίσχυση της προσπάθειας του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, που στηρίζει καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας.

"H ενίσχυση αυτή προς τον Δήμο Χανίων δηλώνει το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στις ανάγκες της κοινωνίας μας και ταυτόχρονα την ευαισθησία σας και το αλληλέγγυο του χαρακτήρα της εταιρείας σας", ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Ζερβουδάκη. Μιας και αναφερθήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, δείτε εδώ ποιος δήμος είχε πάρει δωροεπιταγές πριν λίγο καιρό.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share