Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κίνηση "βόμβα" από τον ΑΒ Βασιλόπουλο

Τι συνέβη;

12 Μαΐου 2020 07:36
Κίνηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια κίνηση ματ, προχώρησε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς μοίρασε δωροεπιταγές των 10€, οι οποίες χάρισαν πολλά χαμόγελα.

Πριν από λίγο καιρό, εδώ στο Athensmagazine.gr σας είχαμε αποκαλύψει, ότι η αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος, θα στήριζε Δήμους με το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι". Έτσι λοιπόν, έκανε τα λόγια πράξη και βοήθησε τον δήμο Καλαμάτας, αρχικά, ενώ μετέπειτα δόθηκαν κάποιες δωροεπιταγές στον δήμαρχο Επιδαύρου.

Συγκεκριμένα, δόθηκαν χθες 11-5, στον δήμαρχο Επιδαύρου από τον υποδιευθυντή του καταστήματος Ναυπλίου, 500 δωροεπιταγές των 10€ για αγορά προϊόντων από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος. "Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Νίκο και Μαρία Κατσιμίλη για την πολύτιμη βοήθειά τους. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα δοθούν τα προϊόντα σε συνδημότες μας που τα έχουν ανάγκη", έγραφαν στην ανακοίνωση.

Τεράστια είδηση για τον ΑΒ Βασιλόπουλο - Έσκασε ανακοίνωση για τα...

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για την αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος; Τι αναφέρει η ανακοίνωση που "έσκασε" για την τρομερή είδηση;

Ως γνωστόν, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος, έχει δείξει πως νοιάζεται για τον κάθε πολίτη ξεχωριστά, αφού κάθε εβδομάδα επιλέγει τις καλύτερες προσφορές. Εκτός όμως, από τις καλές τιμές έχει και τρομερή εξυπηρέτηση. Κι αυτό φάνηκε άλλωστε, από τα πέντε βραβεία που απέσπασε στα Loyalty Awards 2020. Τι αναφέρει η ανακοίνωση;

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πέντε βραβεία απέσπασε η ΑΒ Βασιλόπουλος στα Loyalty Awards 2020. Όπως σημειώνει, σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό διαγωνισμό, όπου φέτος υποβλήθηκαν και συμμετείχαν περισσότερα σχήματα πιστότητας από κάθε άλλη χρονιά, οι δικές μας διακρίσεις με την AB Plus είναι:

  • GOLD βραβείο για το σχήμα πιστότητας AB Plus, ως μια σταθερή αξία που εξελίσσεται συνεχώς, στην Ενότητα "Best in Loyalty & Engagement" και την κατηγορία του Food Retail.
  • GOLD βραβείο για την καλύτερη χρήση Brand Advocates & Influencers για τη νέα υπηρεσία "Προσωπικές Προσφορές AB Plus".
  • SILVER βραβείο για την ενέργεια "Στα ΑΒ, κάθε επίσκεψη μετράει" στην κατηγορία "Best Direct Marketing Campaign".
  • SILVER βραβείο για το "Best Use of Digital Onboarding", μέσα από το οποίο κάθε πελάτης ανακαλύπτει το νέο ψηφιακό κόσμο της AB Plus.
  • SILVER βραβείο για την ομάδα Loyalty & Personalization της ΑΒ στην κατηγορία "Best in-house Loyalty Team".
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share