Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

"Ουρές" στα ΑΒ Βασιλόπουλος: Το προϊόν που χρειάζονται όλες οι μαμάδες έχει 45% έκπτωση

Επωφεληθείτε!

10 Αυγούστου 2020 12:36
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Σας βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το προϊόν που όλες οι μαμάδες έχουν στο σπίτι τους σε ημερησία διάταξη και αυτή την περίοδο τους είναι πιο χρήσιμο από ποτέ.

Τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε φυσικά στις παιδικές πάνες Babylino Sensitive όπου θα βρείτε τη συσκευασία των 42 τεμαχίων με 45% έκπτωση και τελική τιμή 8,84€. Αυτή φυσικά, δεν είναι η μόνη προσφορά, καθώς μπορείτε να δείτε εδώ τα προϊόντα καθαρισμού που θα βρείτε σε μισή τιμή

Η έκπτωση ισχύει έως την Τετάρτη 19/08/2020. Υπάρχουν πολλές προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια. Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

ΑΒ Βασιλόπουλος

"Χαμός" στα ΑΒ Βασιλόπουλος: Το προϊόν που χρειάζονται όλες οι γυναίκες σε μισή τιμή

Βρήκαμε για εσάς στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά σας γνωστής εταιρίας με 50% έκπτωση.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στα προϊόντα της εταιρίας Pantene που θα βρείτε σε μοναδική τιμή και μια προσφορά "βόμβα". Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ τη μοναδική προσφορά για προϊόντα που σας κρατούν φρέσκους και καθαρούς.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 19/08/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αβ Βασιλόπουλος προσφορά

ΑΒ Βασιλόπουλος: Πάρτε την απόλυτη απόλαυση του καλοκαιριού με κάτω από 1.7 ευρώ

Στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος θα βρείτε την απόλυτη απόλαυση του καλοκαιριού, την οποία θα πληρώσετε με κάτω από 2.7 ευρώ και... θα θέλετε συνεχώς κι άλλο.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ κατανοεί πάντοτε τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και, σε καίριες εποχές, προχωρά σε σημαντικές προσφορές, οι οποίες ανταποκρίνονται στις εκάστοτε συνθήκες, όπως τώρα που βρισκόμαστε στο καλοκαίρι και... χρειαζόμαστε κάτι δροσιστικό, όπως ένα επιδόρπιο που δίνεται σε τιμή σοκ.

Στο μυαλό μας όλοι, ειδικά το καλοκαίρι, έχουμε κάποια στιγμή σκεφτεί το συνδυασμό μιας μπύρας Corona με μια φέτα λεμόνι μέσα στο μπουκάλι. Ο ΑΒ Βασιλόπουλος, λοιπόν, μας δίνει την φιάλη με μόλις 1.69 ευρώ, σε μια εξαιρετική προσφορά.

Πάρτε την απόλυτη απόλαυση του καλοκαιριού με μπύρα Corona με κάτω από 1.7 ευρώ

Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share