Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για την ΑΒ Βασιλόπουλος - Εξαπλώνεται η εταιρεία

Πού άνοιξε το νέο κατάστημα;

11 Αυγούστου 2020 14:16
Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για την ΑΒ Βασιλόπουλος - Εξαπλώνεται η εταιρεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα ευχάριστα έγιναν γνωστά για την ΑΒ Βασιλόπουλος, με την εταιρεία να εξαπλώνεται ακόμη περισσότερο, έστω και υπό τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα, δείχνοντας συνέπεια στις απαιτήσεις του κοινού.

Μετά από αρκετή «μάχη» για να τα καταφέρει, το νέο κατάστημα άνοιξε σήμερα (11/8) στην Τήνο, όπως ενημερώνουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, με τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ να συνεχίζει τη διεύρυνσή της σε ακόμη περισσότερα σημεία στην χώρα.

«Ήρθε το νέο σου ΑΒ στην Τήνο, για να σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών, άνεσης και ασφάλειας.

Σχεδιάσαμε το νέο σου ΑΒ με σύγχρονα τμήματα που σου εξασφαλίζουν άνεση, ασύγκριτη ποικιλία, ευκολία, χαμηλές, ασυναγώνιστες, μοναδικές τιμές και όλα όσα χρειάζεσαι», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΒ Βασιλόπουλος, ενώ υπάρχει και μια μεγάλη έκπληξη για τους κατοίκους του νησιού, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα ένα προϊόν που θέλουν όλες οι μαμάδες έχει μια απίστευτη έκπτωση.

Συγκεκριμένα, από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή (14/8) θα υπάρξει έκπτωση της τάξης του 10% σε κάθε αγορά στο σούπερ μάρκετ, το οποίο θα λειτουργεί από τις 8:00 μέχρι τις 21:00 τις καθημερινές, ενώ το Σάββατο θα κλείνει μια ώρα νωρίτερα.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Βρείτε το απαραίτητο προϊόν για το πλυντήριο σας σε μοναδική προσφορά

Αυτή η προσφορά από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος θα σας ξετρελάνει. Το κορυφαίο προϊόν πλυντηρίου τώρα θα το βρείτε μόνο με 7,59 ευρώ και 1+1 δώρο.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος μέσα από το εβδομαδιαίο φυλλάδιο μας ενημερώνει για προσφορές έκπληξη, και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε σκόνη για το πλυντήριο ρούχων γνωστής επωνυμίας σε τιμή έκπληξη! Δεν είναι η μόνη προσφορά 1+1 δώρο, αφού εδώ θα βρείτε και το ακόμα μια για το κορυφαίο προϊόν, που επιλέγουν όσοι κάνουν διατροφή.

Με λιγότερο από 8 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε σκόνη πλυντηρίου SKIP και να πάρετε δώρο ακόμη μια συσκευασία. Σίγουρα δεν θα βρείτε πουθενά αλλού φθηνότερα για αυτό μην χάνετε άλλο χρόνο, μπείτε εδώ για να δείτε και άλλες προσφορές αλλά και για να κάνετε τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share