Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Χαμός" στα ΑΒ Βασιλόπουλος: Το πλούσιο σε πρωτεΐνη ζυμαρικό για όσους προσέχουν τη διατροφή τους με λιγότερο από 2 ευρώ

Τρομερή ευκαιρία!

26 Ιουλίου 2020 08:41

Σας βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το Νο1 ζυμαρικό για εσάς που προσέχετε τη διατροφή σας με μόλις 1,98€.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στα ζυμαρικά High Protein της γνωστής εταιρίας Melissa που θα τα βρείτε σε μοναδική τιμή. Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί,δείτε εδώ για τα μοναδικά προϊόντα περιποίησης των μαλλιών σας.

Τα σπαγγέτι με πρωτεΐνη βρώμης είναι φτιαγμένα με σιμιγδάλι από 100% σκληρό σιτάρι και φυσική πρωτεΐνη βρώμης. Περιέχουν +50% περισσότερη πρωτεΐνη σε σχέση με τα απλά ζυμαρικά.

Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

ΑΒ Βασιλόπουλος, απίστευτη καινοτομία: Τι νέο βάζει και προκαλεί ταραχή στους ανταγωνιστές

Ρομπότ και αυτόματα ταμεία έρχονται και στα ελληνικά σούπερ μάρκετ. Μπορεί να ακούγεται επιστημονική φαντασία, ωστόσο είναι ένα ενδεχόμενο πολύ πιο κοντινό απ’ ό,τι κάποιοι νομίζουν.

Καταστήματα χωρίς ταμεία έχει λανσάρει ήδη στις ΗΠΑ η Amazon, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των καταναλωτών, ενώ τη σκυτάλη ετοιμάζεται να παραλάβει η Tescο.

Η κορυφαία αλυσίδα είναι έτοιμη να αρχίσει δοκιμαστικά σε πρώτη φάση στη Βρετανία σε συνεργασία με την Trigo Vision, μια startup από το Ισραήλ.

Η ψηφιακή τεχνολογία, μάλιστα, εκτιμάται πως θα μπει ψηλά στην ατζέντα των περισσότερων αλυσίδων, στο πλαίσιο καλύτερης προσέγγισης της νέας γενιάς καταναλωτών.

Τα υφιστάμενα καταστήματα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΙΕΛΚΑ, Κωνσταντίνο Μαχαίρα, «δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για το 50% των ατόμων της νέας γενιάς», και άρα οι λιανέμποροι θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Τονίζει, μάλιστα, πως οι επιχειρήσεις που θα επενδύσουν στο ψηφιακό μετασχηματισμό θα έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων, λέγοντας πως τα big data θα οδηγήσουν τον κλάδο στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές.

Καταλυτικές αλλαγές, επισημαίνει, θα υπάρξουν και στο μέγεθος των προϊόντων, το οποίο όπως είπε θα μειωθεί για να προσαρμοστεί στις ανάγκες των millennial που θέλουν μεγάλη επαναληπτικότητα

Την αρχή ετοιμάζεται να κάνει η ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία αύριο αναμένεται να παρουσιάσει το σούπερ μάρκετ του μέλλοντος. Ένα κατάστημα που θα ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με στόχο την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Ειδικότερα, οι τεχνολογικές καινοτομίες που εισάγονται στο δίκτυο της εταιρείας είναι οι εξής:

Κιόσκια (Ψηφιακά σημεία πληροφοριών) για προσφορές, χρήσιμες πληροφορίες, παιχνίδια, νέα προϊόντα και συνταγές.

Ψηφιακές οθόνες, όπου οι πελάτες θα βλέπουν προσφορές και χρήσιμες πληροφορίες για τα προϊόντα, τα νέα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Μηχανισμός για σειρά προτεραιότητας, με ειδοποίηση στο κινητό για την εξοικονόμηση χρόνου μέσα στο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Αυτόματα ταμεία για γρήγορη κι εύκολη ολοκλήρωση των καθημερινών αγορών, με μετρητά ή κάρτα.

Pepper, το φιλικό ρομπότ που θα υποδέχεται και θα εξυπηρετεί εκείνους που εμπιστεύονται τα καταστήματά ΑΒ Βασιλόπουλος Ελληνικό και ΑΒ Βασιλόπουλος Μακεδονία.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share