Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020

Τρανταχτές προσφορές από τον ΑΒ Βασιλόπουλο - Προϊόντα γνωστής μάρκας για το πλυντήριο σας 1+1 δώρο

Μην χάσετε την προσφορά

28 Ιουνίου 2020 15:26
Τρανταχτές προσφορές από τον ΑΒ Βασιλόπουλο - Προϊόντα γνωστής μάρκας για το πλυντήριο σας 1+1 δώρο
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Αυτή η προσφορά από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος θα σας ξετρελάνει. Τα κορυφαία προϊόντα πλυντηρίου τώρα 1+1 δώρο.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος μέσα από το εβδομαδιαίο φυλλάδιο μας ενημερώνει για προσφορές έκπληξη, και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές. Μάλιστα πρόσθεσε στα ράφια του το προϊόν που θα διαλύσει τον ανταγωνισμό. Το Athensmagazine.gr όμως βρήκε κάψουλες και υγρό για το πλυντήριο ρούχων γνωστής επωνυμίας σε τιμή έκπληξη!

Με λιγότερο από 9 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε ARIEL κάψουλες για το πλυντήριο αλλά και το υγρό πλυντηρίου. Με 10 μόλις ευρώ αγοράζετε ένα και παίρνετε ακόμα ένα δώρο. Προλάβετε την προσφορά γιατί ισχύει μέχρι 1/7. Αν θέλετε να δείτε ακόμα περισσότερες προσφορές μπείτε εδώ.

ariel

Κίνηση ματ από τον ΑΒ Βασιλόπουλο - Η είδηση που έφερε πολλά χαμόγελα

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, εγκαινίασε το 200ο κατάστημα ΑΒ Franchise. Ποια είναι όμως η είδηση που φέρνει ακόμα περισσότερα χαμόγελα;

Δεν πρόκειται για μια ακόμα προσφορά της, αλλά κάτι πολύ πιο σημαντικό. Πρόσκληση σε όσους επιθυμούν μια νέα επιχειρηματική αρχή με σταθερές επιλογές πάνω σε επιτυχημένες βάσεις και υποδομές απευθύνει η ΑΒ Βασιλόπουλος, λανσάροντας την καμπάνια συνεργασίας franchise.

«Για σένα που θέλεις να κάνεις μια νέα επιχειρηματική αρχή σε μια εποχή «υψηλών ταχυτήτων» και μεγάλων προκλήσεων. Αλλά και για σένα που προτιμάς τις σταθερές επιλογές, χαμηλού ρίσκου, που «χτίζουν» πάνω σε επιτυχημένες επιχειρηματικές βάσεις και υποδομές. Κάνε τώρα ένα δυναμικό ξεκίνημα με το αξιόπιστο και αναγνωρίσιμο Brand της ΑΒ και γράψε τη δική σου επιτυχημένη ιστορία», σημειώνει η εταιρία.

Στις 16 Ιουνίου το νέο AB Shop & Go ήρθε στην περιοχή της Καβάλας, σηματοδοτώντας το 200ο κατάστημα ΑΒ Franchise.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος πλέον απαριθμεί 200 καταστήματα AB Franchise σε όλη την Ελλάδα, από τα οποία 79 είναι ΑΒ Food Market, 52 AB Shop & Go, ενώ 69 Shop & Go είναι στεγασμένα σε πρατήρια υγρών καυσίμων σε συνεργασία με την Coral/Shell.

ΑΒ Βασιλόπουλος κατάστημα

Η ΑΒ στο πλαίσιο μιας συνεργασίας franchise:

Στηρίζει την επένδυση παρέχοντας τον απαιτούμενο τεχνολογικό εξοπλισμού με πολύ ευνοϊκούς όρους.
Σχεδιάζει το κατάστημα μαζί με τον συνεργάτη franchise και προετοιμάζουν από κοινού τη λειτουργία του.
Παραμένουν δίπλα στον επενδυτή σε κάθε στάδιο της συνεργασίας καθ’ όλη τη διάρκεια.

Καλεί δε τους ενδιαφερόμενους να ανακαλύψουν τον κόσμο του franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος, δημιουργώντας το δικό τους ΑΒ Shop & Go ή AB Food Market, μαζί με μια ομάδα που δίνει κάθε μέρα τον καλύτερό της εαυτό για να κάνει τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων.

ΑΒ Shop & Go: Για κάθε γειτονιά στην πόλη

Το ΑΒ Shop & Go, είναι ιδανικό για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών σε κάθε γειτονιά. Χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένα σημεία αστικών κέντρων ή σε περιοχές όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος, όπως σταθμοί Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και σημεία κοντά σε χώρους εργασίας και σχολεία.

Το ΑΒ Shop & Go διαθέτει την άριστη ποιότητα προϊόντων και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης κάθε καταστήματος ΑΒ, σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον. Διαθέτει χώρους πώλησης 100-120 τ.μ. και συνήθως περιλαμβάνει επιπλέον έναν μικρό χώρο αποθήκης.

ΑΒ Food Market: Για την περιφέρεια

Tο ΑΒ Food Market αποτελεί την πρόταση της ΑΒ Βασιλόπουλος για την περιφέρεια. Βρίσκεται σε πόλεις και κωμοπόλεις ή σε μεγάλα τουριστικά κέντρα. Διαθέτει προϊόντα με την υπογραφή ποιότητας της ΑΒ Βασιλόπουλος και διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Με χώρους πώλησης 300 τ.μ. – 600 τ.μ. και συνήθως 20-25 θέσεις για αυτοκίνητα, οι αγορές πραγματοποιούνται εύκολα και γρήγορα.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share