Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Σκλαβενίτης: Το καθαριστικό που θα σας σώσει από άλατα και μούχλα σε μοναδική προσφορά

Επωφεληθείτε!

23 Ιουνίου 2020 11:24
Σκλαβενίτης: Το καθαριστικό που θα σας σώσει από άλατα και μούχλα σε μοναδική προσφορά
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Αυτή η προσφορά από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης θα σας κάνει να παραγγείλετε εδώ και τώρα. Το κορυφαίο καθαριστικό προϊόν για το μπάνιο σας τώρα θα το βρείτε με 41% έκπτωση.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε το απόλυτο καθαριστικό κατά της μούχλας και των αλάτων της γνωστής εταιρίας Ajax σε τιμή έκπληξη, οι προσφορές όμως δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ το ζυμαρικό για όσους προσέχουν τη διατροφή τους σε τιμή σοκ!

Με μόλις 2 ευρώ αγοράζετε το προϊόν που θα χαρίσει στο μπάνιο σας την απόλυτη λάμψη καθώς αποβάλλει τα άλατα και τη μούχλα και με την αντισηπτική του δράση η απολύμανση και η απομάκρυνση οποιουδήποτε μικροβίου είναι εγγυημένη. Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

Σκλαβενίτης προσφορά

Σκλαβενίτης προσφορά: Το καλοκαιρινό επιδόρπιο γιαουρτιού κοστίζει λιγότερο από 2 ευρώ

Αυτή η προσφορά από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης θα σας κάνει να παραγγείλετε εδώ και τώρα. Το καλοκαιρινό επιδόρπιο γιαουρτιού κοστίζει λιγότερο από 2 ευρώ.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε το πιο θρεπτικό επιδόρπιο γιαουρτιού 0% με τροπικά φρούτα της εταιρίας Vitaline σε τιμή έκπληξη, οι προσφορές όμως δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ τις προσφορές για απορρυπαντικά πλυντηρίου 1+1 δώρο.

Το επιδόρπιο γιαουρτιού με τροπικά φρούτα είναι το ιδανικό γλύκισμα για το καλοκαίρι και φυσικά για όσους προσέχουν τη διατροφή τους καθώς έχει 0% λιπαρά και παράλληλα υπέροχη γεύση.

Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

Σκλαβενίτης προσφορά

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share