Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

Σκλαβενίτης: Το ζυμαρικό για όσους προσέχουν τη διατροφή τους με μόλις 1 ευρώ

Μοναδική ευκαιρία!

21 Ιουνίου 2020 11:29
Σκλαβενίτης: Το ζυμαρικό για όσους προσέχουν τη διατροφή τους με μόλις 1 ευρώ
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Αυτή η προσφορά από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης θα σας κάνει να παραγγείλετε εδώ και τώρα. Το κορυφαίο ζυμαρικό για όσους προσέχουν τη διατροφή τους τώρα θα το βρείτε με μόλις 1 ευρώ.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε το απόλυτο διατροφικό ρόφημα με γάλα αμυγδάλου και κακάο σε τιμή έκπληξη, όπως επίσης και τροφές για τα κατοικίδια σας με 40% έκπτωση.

Με μόλις 1,03 ευρώ θα βρείτε το αγαπημένο ζυμαρικό ολικής άλεσης της γνωστής εταιρίας Melissa για να απολαύσετε την αγαπημένη σας μακαρονάδα χωρίς τύψεις. . Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

Σκλαβενίτης προσφορά

Σκλαβενίτης προσφορά: Το καλοκαιρινό επιδόρπιο γιαουρτιού κοστίζει λιγότερο από 2 ευρώ

Αυτή η προσφορά από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης θα σας κάνει να παραγγείλετε εδώ και τώρα. Το καλοκαιρινό επιδόρπιο γιαουρτιού κοστίζει λιγότερο από 2 ευρώ.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε το πιο θρεπτικό επιδόρπιο γιαουρτιού 0% με τροπικά φρούτα της εταιρίας Vitaline σε τιμή έκπληξη, οι προσφορές όμως δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ τις προσφορές για απορρυπαντικά πλυντηρίου 1+1 δώρο.

Το επιδόρπιο γιαουρτιού με τροπικά φρούτα είναι το ιδανικό γλύκισμα για το καλοκαίρι και φυσικά για όσους προσέχουν τη διατροφή τους καθώς έχει 0% λιπαρά και παράλληλα υπέροχη γεύση.

Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

Σκλαβενίτης προσφορά

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share