Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Ουρές" στο Σκλαβενίτη: Όλες οι βαφές μαλλιών γνωστής εταιρίας στη μισή τιμή

Επωφεληθείτε!

12 Ιουνίου 2020 10:30

Αυτή η προσφορά από τον Σκλαβενίτη θα σας λύσει τα χέρια αφού θα βρείτε όλες τις βαφές μαλλιών γνωστής εταιρίας στη μισή τιμή!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε τώρα τις βαφές μαλλιών της εταιρίας Palette με 50% έκπτωση και τελική τιμή μόλις 2,78€. Κι αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, δείτε εδώ την προσφορά για το αναψυκτικό που θα σας δροσίσει με μόλις 2,55€.

Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε τη δική σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

Προσφορά από τον Σκλαβενίτη: Τροφές για τον σκύλο και τη γάτα με 40% έκπτωση

Οι προσφορές από τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης δεν σταματάνε ποτέ. Έχει τρομερές εκπτώσεις όχι μόνο για εμάς αλλά και για τα κατοικίδια μας.

Μέσω του efood βρίσκουμε καθημερινές προσφορές, αφού ως πλέον γνωστό, ξεκίνησε συνεργασία με τον Σκλαβενίτη, για να διευκολύνει τους καταναλωτές μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, και να αγοράσετε προϊόντα 1+1 δώρο.

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει τις σκυλοτροφές και γατοτροφές "Friskies" με 40% και 21% έκπτωση αντίστοιχα. Για να είναι και οι χνουδωτοί μας φίλοι χορτάτοι, μπείτε εδώ και κάνετε τις αγορές σας.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share