Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σκλαβενίτης: Το αρωματικό προϊόν που χρειάζονται οι ντουλάπες σας κοστίζει λιγότερο από 3€

Μοναδική ευκαιρία!

24 Μαΐου 2020 10:55
Σκλαβενίτης: Το αρωματικό προϊόν που χρειάζονται οι ντουλάπες σας κοστίζει λιγότερο από 3€

Αυτή η προσφορά από τον Σκλαβενίτη θα σας λύσει τα χέρια αφού θα βρείτε ένα από τα βασικότερα αρωματικά προϊόντα σε εκπληκτική τιμή!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία.

Μιας και η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνιση της, ήρθε η ώρα τα χειμωνιάτικο παλτό και τα βαριά πουλόβερ να μπουν σε ντουλάπια και πατάρια, φυσικά χρειάζονται και την κατάλληλη προστασία μέχρι τον επόμενο χειμώνα. Αυτό σημαίνει πως ένα αρωματικό φακελάκι για την ντουλάπα και τα συρτάρια είναι αυτό που έχουν ανάγκη τα ρούχα σας για να παραμείνουν ανέπαφα και με υπέροχο άρωμα μέχρι του χρόνου.

Βρείτε τώρα τα αρωματικά φακελάκια της γνωστής εταιρίας Cajoline σε τιμή έκπληξη. Κι αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, δείτε εδώ την προσφορά για το κορυφαίο προϊόν στοματικής υγιεινής.

Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

Σκλαβενίτης: Πανικός με τις νέες εκπτώσεις - Κορυφαίο προϊόν για την διατροφή μας σε απίστευτη τιμή

Προλάβετε την ευκαιρία στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και πάρτε την κορυφαία προσφορά για το πιο γευστικό και υγιεινό ρόφημα που χρειάζεται κάθε καταναλωτής!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ηλεκτρονική πλατφόρμα οnline παραγγελιών e food και με αυτόν τον τρόπο κάνει τις αγορές μας ακόμη πιο εύκολες και φέρνει τα ψώνια μας με ένα μόνο κλικ στην πόρτα μας, δείτε εδώ τα καταστήματα και τις περιοχές που εξυπηρετεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης φροντίζουν καθημερινά τους καταναλωτές τους με μεγάλες προσφορές σε κορυφαία προϊόντα, μια εξ αυτών βρήκαμε σήμερα για εσάς και δεν είναι άλλη από τον φυσικό χυμό ΟΛΥΜΠΟΣ πορτοκάλι.

Τα προϊόντα της εταιρίας ΟΛΥΜΠΟΣ είναι φτιαγμένα με ποιοτικά και θρεπτικά υλικά και είναι στις κορυφαίες προτιμήσεις των καταναλωτών! Συνεπώς, έχετε έτοιμο ένα θρεπτικό ρόφημα για την σωστή, καθημερινή διατροφή, όπως και το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ που βρίσκεται ακόμα σε προσφορά!

Δείτε εδώ την προσφορά:

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share