Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Τιμές σοκ στα καθαριστικά προϊόντα - Τρελή ευκαιρία

Μην χάσετε τις εκπτώσεις!

28 Μαρτίου 2020 14:54
ΑΒ Βασιλόπουλος: Τιμές σοκ στα καθαριστικά προϊόντα - Τρελή ευκαιρία

Σας βρήκαμε το προϊόν που όλοι αναζητάμε αυτή την περίοδο στην πιο οικονομική τιμή και ο ΑΒ Βασιλόπουλος έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης.

Αναφερόμαστε στα καθαριστικά προϊόντα που λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έχει παρατηρηθεί στην αγορά ότι πολλοί σπεύδουν να αγοράσουν για να απολυμάνουν το σπίτι τους!

Και δεν είναι η μόνη προσφορά, καθώς μπορείτε να δείτε εδώ τα τρόφιμα που κάθε σπίτι έχει ανάγκη.

Η έκπτωση ισχύει έως την Τετάρτη 01/04/2020. Υπάρχουν πολλές προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να κάνετε πλέον τα ψώνια σας στον ΑΒ, λόγω της πανδημίας και των μέτρων της κυβέρνησης.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Προσφέρει την ευκαιρία σε πολλά σπίτια να γεμίσουν το ψυγείο τους

Μεγάλες προσφορές δίνει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και δίνει την ευκαιρία σε πολλά σπίτια να γεμίσουν το ψυγείο τους!

Απίστευτες εκπτώσεις έχει στον νέο της κατάλογο η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς δίνει σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα που όλοι θέλουμε να έχουμε πάντα σπίτι μας!

Τρόφιμα πρώτη ανάγκης και κατανάλωσης πολλών ειδών είναι σε τρομερές προσφορές!

Πάντα σε κάθε σπίτι είναι σημαντικά τα μηνιαία έξοδα ειδικά όταν πρόκειται για είδη που καταναλώνονται συνεχώς, έτσι με τις προσφορές δίνετε μια μικρή ανακούφιση στην τσέπη σας και εξοικονομείτε χρήματα!

Αυτή τη βδομάδα λοιπόν εκμεταλλευτείτε από τον ΑΒ τις υπερπροσφορές σε πολλά είδη που πρωταγωνιστούν σε κάθε ελληνικό σπίτι και δείτε επιπλέον ποιο προϊόν που είναι περιζήτητο αυτό το διάστημα έχει σε μισή τιμή!

Δείτε τα!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share