Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Online προσφορές από τον AB Βασιλόπουλο - Αγοράστε τα αγαπημένα σας τρόφιμα σε σούπερ τιμές

Κάντε τα ψώνια σας online

25 Μαρτίου 2020 09:56
Online προσφορές από τον AB Βασιλόπουλο - Αγοράστε τα αγαπημένα σας τρόφιμα σε σούπερ τιμές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος, έχει τα αγαπημένα σας τρόφιμα σε οικονομικές τιμές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην σελίδα με τις προσφορές και να κάνετε τις αγορές σας online.

Συγκεκριμένα, λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού, αρκετοί είναι οι πολίτες που προτιμούν να κάνουν τα ψώνια πρώτης ανάγκης μέσω e-shop. Έτσι, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, φροντίζει για όλους, βάζοντας τρόφιμα, καθαριστικά, αλλά και πολλά ακόμα είδη ανάγκης σε προσφορά.

Για να κάνετε τις αγορές από το σπίτι σας, μπείτε εδώ! Αν πάλι, θέλετε να κάνετε τις αγορές σας από το κατάστημα, δείτε εδώ το προϊόν που θα σας σώσει με μόλις 1,59€!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Αγαπημένο τυρί σε τιμή σοκ - Κοστίζει 5,95 € το κιλό

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε το αγαπημένο τυρί όλων των Ελλήνων από τον ΑΒ Βασιλόπουλο, σε σούπερ προσφορά. Κοστίζει 5,95 € το κιλό.

Αναφερόμαστε φυσικά, σε φέτα. Πρόκειται για ένα τρόφιμο, που ταιριάζει σε όλα τα φαγητά, είτε είναι η κλασική χωριάτικη, είτε κρέας. Λίγοι είναι αυτοί που δεν την προτιμούν. Συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, έχουν την φέτα πίνδου Π.Ο.Π (δοχείο) στα 5,95 € από 7,48. Είναι μια φέτα από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα, με μέτρια οξύτητα και μακρά επίγευση. Έχει χαρακτηριστικά αρώματα κρέμας και βουτύρου.

Η έκπτωση ισχύει έως 01/04/2020. Αν θέλετε να την δείτε και μόνοι σας, μπείτε εδώ. Αν πάλι, δεν θέλετε φέτα αλλά κάποιο ψάρι για την 25η Μαρτίου, δείτε εδώ μια τρομερή προσφορά.

Κίνηση ματ από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος

Μια μεγάλη πρωτοβουλία που θα χαρίσει πολλά χαμόγελα μέσα σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, παίρνει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Συγκεκριμένα ανοίγει νέες θέσεις εργασίας σε καταστήματα στην Αττική, την Θεσσαλονίκη αλλά και στην Υπόλοιπη Ελλάδα. Πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν και να εργαστούν, μιας και οι ανάγκες το επιτάσσουν.

Να υπενθυμίσουμε ότι λόγω του κορωνοϊου έχουν επιβληθεί νέα μέτρα και στα σούπερ μάρκετ και νέο ωράριο, που θα δείτε εδώ, για το καλό και την ασφάλεια όλων μας.

Μπορείτε να δείτε τις θέσεις εργασίας εδώ.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share