Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

ΑΒ Βασιλόπουλος - Τρομερή κίνηση: Έβαλε μισή τιμή το πιο αναγκαίο προϊόν των ημερών

Μην χάσετε την ευκαιρία!

26 Μαρτίου 2020 12:12
ΑΒ Βασιλόπουλος  - Τρομερή κίνηση: Έβαλε μισή τιμή το πιο αναγκαίο προϊόν των ημερών

Σας βρήκαμε το προϊόν που όλοι αναζητάμε αυτή την περίοδο στην πιο οικονομική τιμή και ο ΑΒ Βασιλόπουλος έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης.

Αναφερόμαστε στο χαρτί υγείας που λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έχει παρατηρηθεί στην αγορά ότι πολλοί σπεύδουν να αγοράσουν. Και δεν είναι η μόνη προσφορά, καθώς μπορείτε να δείτε εδώ ακόμα ένα τρόφιμο που κάθε σπίτι έχει ανάγκη.

Η έκπτωση ισχύει έως την Τετάρτη 01/04/2020. Υπάρχουν πολλές προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να κάνετε πλέον τα ψώνια σας στον ΑΒ, λόγω της πανδημίας και των μέτρων της κυβέρνησης.

ΑΒ Βασιλόπουλος

ΑΒ Βασιλόπουλος: Αγαπημένο τυρί σε τιμή σοκ - Κοστίζει 5,95 € το κιλό

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε το αγαπημένο τυρί όλων των Ελλήνων από τον ΑΒ Βασιλόπουλο, σε σούπερ προσφορά. Κοστίζει 5,95 € το κιλό.

Αναφερόμαστε φυσικά, σε φέτα. Πρόκειται για ένα τρόφιμο, που ταιριάζει σε όλα τα φαγητά, είτε είναι η κλασική χωριάτικη, είτε κρέας. Λίγοι είναι αυτοί που δεν την προτιμούν. Συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, έχουν την φέτα πίνδου Π.Ο.Π (δοχείο) στα 5,95 € από 7,48. Είναι μια φέτα από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα, με μέτρια οξύτητα και μακρά επίγευση. Έχει χαρακτηριστικά αρώματα κρέμας και βουτύρου.

Η έκπτωση ισχύει έως 01/04/2020. Αν θέλετε να την δείτε και μόνοι σας, μπείτε εδώ. Αν πάλι, δεν θέλετε φέτα αλλά κάποιο ψάρι για την 25η Μαρτίου, δείτε εδώ μια τρομερή προσφορά.

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορές

Κίνηση ματ από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος

Μια μεγάλη πρωτοβουλία που θα χαρίσει πολλά χαμόγελα μέσα σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, παίρνει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Συγκεκριμένα ανοίγει νέες θέσεις εργασίας σε καταστήματα στην Αττική, την Θεσσαλονίκη αλλά και στην Υπόλοιπη Ελλάδα. Πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν και να εργαστούν, μιας και οι ανάγκες το επιτάσσουν.

Να υπενθυμίσουμε ότι λόγω του κορωνοϊου έχουν επιβληθεί νέα μέτρα και στα σούπερ μάρκετ και νέο ωράριο, που θα δείτε εδώ, για το καλό και την ασφάλεια όλων μας.

Μπορείτε να δείτε τις θέσεις εργασίας εδώ.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share