Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

ΑΒ Βασιλόπουλος - κορωνοϊός: Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε τα ψώνια σας

Τι αλλάζει;

17 Μαρτίου 2020 16:10
ΑΒ Βασιλόπουλος - κορωνοϊός: Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε τα ψώνια σας
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Μια τεράστια απόφαση που αφορά όλους μας, όπως και την δημόσια υγεία, πήρε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. Συγκεκριμένα, ο τρόπος που θα ψωνίζετε θα αλλάξει για όσο ο κορωνοϊός και τα μέτρα της κυβέρνησης κρατήσουν.

Τι αλλάζει;

Με γνώμονα την ασφάλεια τόσο των εργαζομένων μας, όσο και των πελατών που επισκέπτονται τα καταστήματά μας και σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών, προχωρήσαμε στη λήψη επιπλέον μέτρων προστασίας.

Πιο συγκεκριμένα, τοποθετούμε προοδευτικά σε όλα τα καταστήματα διαγραμμίσεις, προκειμένου να τηρείται απόσταση ασφαλείας, τουλάχιστον δύο μέτρων, μεταξύ των πελατών, εντός του κάθε καταστήματος. Οι διαγραμμίσεις αφορούν τόσο τα ταμεία, όσο και σημεία εξυπηρέτησης, όπως το κρεοπωλείο, το ιχθυοπωλείο, καθώς και τα τμήματα αλλαντικών και τυριών.

Παράλληλα, με στόχο να μην παρουσιαστούν φαινόμενα συνωστισμού και συμφόρησης, προχωρήσαμε στην εφαρμογή της οδηγίας, η οποία προβλέπει την ταυτόχρονη παραμονή εντός καταστήματος συγκεκριμένου αριθμού πελατών (1 άτομο ανά 10 τ.μ.). Σε κάθε πελάτη, χορηγούμε αριθμημένη κάρτα εισόδου την οποία θα επιστρέφει κατά την έξοδό του από το κατάστημα.

Σημειώνεται πως η ισχυρότερη θωράκιση για την υγεία μας, είναι η υπεύθυνη στάση όλων μας. Είναι σημαντικό να τηρούμε τις οδηγίες της Πολιτείας και να συνεργαζόμαστε με τους υπαλλήλους κάθε καταστήματος, έχοντας πάντα στο νου πως εργάζονται με στόχο την εξυπηρέτηση και την προστασία μας.

Μπορείτε να προμηθευτείτε από τον ΑΒ Βασιλόπουλο είδη πρώτης ανάγκης, όπως θα δείτε εδώ, και μάλιστα με έκπτωση 50%.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Σε προσφορά το τρόφιμο που χρειάζεσαι για τη δίαιτά σου!

Βρήκαμε για εσάς στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το τρόφιμο που χρειάζεσαι για τη δίαιτα σου με 30% έκπτωση και τελική τιμή 2,29€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά φροντίζει να βρίσκει για εσάς και την οικογένεια σας τις καλύτερες προσφορές σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Έτσι και σήμερα ξεφυλλίζοντας το διαφημιστικό φυλλάδιο της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος πέσαμε πάνω στην προσφορά που είναι η ιδανική για όσους προσέχουν τη διατροφή τους.

Το διαιτητικό τρόφιμο που θα βρείτε σε προσφορά δεν είναι άλλο από το cottage τυρί της εταιρίας Dirollo.

Το Dirollo Cottage έχει πλούσια γεύση και τα χαμηλότερα λιπαρά της κατηγορίας cottage cheese (μόνο 2,2%). Παράγεται από αγελαδινό γάλα από το οποίο έχει αφαιρεθεί η κρέμα (δηλ. έχει αποβουτυρωθεί). Aφαιρώντας τα λιπαρά του γάλακτος, παράγεται ένα γαλακτοκομικό προϊόν που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, ενώ παράλληλα είναι χαμηλό σε λιπαρά.

Είναι κατάλληλο και για χορτοφάγους, διότι δεν απαιτείται η χρήση πυτιάς κατά την διαδικασία παραγωγής του. Είναι απολαυστικό σκέτο ή πάνω σε ντάκο, όπως και μέσα σε σαλάτες ή με μέλι ως ελαφρύ επιδόρπιο. Έχει εξαιρετικά καλή συμπεριφορά στη μαγειρική όταν προστίθεται σε οποιοδήποτε φαγητό (χωρίς να μαγειρευτεί). Αντικαθιστά στη ζαχαροπλαστική το τυρί κρέμα, με πολύ καλά αποτελέσματα, αρκεί να «χτυπηθεί» καλά.

Θα το βρείτε σε όλα τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος της χώρας και μιας και αυτή την περίοδο έχουμε περιορίσει τις εξόδους μας τα ΑΒ Βασιλόπουλος σας εξασφαλίζουν τα ψώνια και μέσω e shop με άμεση παράδοση στο χώρο σας. Αγοράστε το Dirollo Cottage όπως και όλα όσα θέλετε για το σπίτι σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

Φυσικά, μην ξεχνάμε τις φοβερές προσφορές έως και 50% σε είδη πρώτης ανάγκης που θα βρείτε μόνο εδώ!

βασιλόπουλος cottage

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share