Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Super Προσφορά από τον ΑΒ Βασιλόπουλο: Είδη πρώτης ανάγκης απαραίτητα για όλους μας με 50% έκπτωση

Τεράστια ευκαιρία!

13 Μαρτίου 2020 11:52
Super Προσφορά από τον ΑΒ Βασιλόπουλο: Είδη πρώτης ανάγκης απαραίτητα για όλους μας με 50% έκπτωση

Μεγάλες προσφορές έως και - 50% σε είδη πρώτης ανάγκης που θέλουμε όλοι!

Απίστευτες εκπτώσεις έχει στον νέο της κατάλογο η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς δίνει σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα που όλοι θέλουμε να έχουμε πάντα σπίτι μας!

Επίσης μπορείτε να βρείτε εδώ και άλλες τεράστιες προσφορές όπως αυτή εδώ!

Τρόφιμα πρώτη ανάγκης και κατανάλωσης πολλών ειδών είναι σε τρομερές προσφορές!

Πάντα σε κάθε σπίτι είναι σημαντικά τα μηνιαία έξοδα ειδικά όταν πρόκειται για είδη που καταναλώνονται συνεχώς, έτσι με τις προσφορές δίνετε μια μικρή ανακούφιση στην τσέπη σας και εξοικονομείτε χρήματα!

Αυτή τη βδομάδα λοιπόν εκμεταλλευτείτε από τον ΑΒ τις υπερπροσφορές σε πολλά είδη που πρωταγωνιστούν σε κάθε ελληνικό σπίτι!

Δείτε τα!

Χαμός στον AB Βασιλόπουλο: Σούπερ τιμή σε αγαπημένο τρόφιμο

Τρέξτε στον ΑΒ Βασιλόπουλο για να προλάβετε μια σούπερ προσφορά. Αγοράστε το τρόφιμο που θέλετε όλοι το πρωί. Η προσφορά ισχύει μέχρι σήμερα (11/03).

Πρόκειται για την αγαπημένη μαρμελάδα όλων, την Bonne Maman! Η προσφορά, αφορά όλες τις γεύσεις της συγκεκριμένης μάρκας, την οποία και λατρεύουν μικροί και μεγάλοι. Κοστίζει 2,51 από 3,34 ευρώ.

Αν θέλετε να την αγοράσετε πριν τελειώσει η προσφορά, μπείτε εδώ. Αν πάλι, δε θέλετε κάποια τρόφιμο αλλά κάποιο καθαριστικό, δείτε εδώ μια ακόμη τρομερή προσφορά.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share