Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Σε προσφορά το αντικείμενο που χρειάζονται όλες οι γυναίκες - Τρέξτε να προλάβετε

Σούπερ τιμή!

12 Μαρτίου 2020 10:05
ΑΒ Βασιλόπουλος: Σε προσφορά το αντικείμενο που χρειάζονται όλες οι γυναίκες - Τρέξτε να προλάβετε

Τρέξτε στον ΑΒ Βασιλόπουλο για να προλάβετε μια σούπερ προσφορά. Αγοράστε το αντικείμενο που χρειάζεστε για το νοικοκυριό σας.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Athensmagazine.gr, ανακάλυψε μια προσφορά από τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε. Πρόκειται για μια σιδερώστρα, την οποία και πρέπει να έχει κάθε σπίτι. Η τιμή της είναι εξαιρετική, αφού κοστίζει 19,99 € από 27,50.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 24/03, ωστόσο αν θέλετε να την αποκτήσετε τώρα, μπείτε εδώ. Σε περίπτωση που δεν χρειάζεστε τη σιδερώστρα, αλλά κάποιο καθαριστικό, δείτε εδώ μια ακόμη τρομερή προσφορά.

ΑΒ Βασιλόπουλος μπαζάρ - Κοιμηθείτε με άνεση μόλις με 9,90€

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος μας έχει τρελάνει με τις προσφορές και είναι πάντα δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή. Προλάβετε το μπαζάρ με κορυφαία αντικείμενα και εκπληκτικές τιμές μέχρι την 1η Απριλίου!

Συγκεκριμένα, κοιτάζοντας το φυλλάδιο με τις προσφορές, βρήκαμε κάτι που θα σας χαλαρώσει και θα διαμορφώσει το δωμάτιο σας με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Μπορείτε να βρείτε σεντόνια και μαξιλαροθήκες σε τιμές σοκ, που ξεκινάνε από 9,90€!

Κι επειδή το Athensmagazine.gr, φροντίζει για εσάς, δείτε εδώ προϊόντα καθαρισμού από τον ΑΒ Βασιλόπουλο σε τιμή σοκ. Είναι μια ακόμη προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε και θα κρατήσει καθαρό το σπίτι σας και εσάς.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Το Νο1 καθαριστικό προϊόν έχει 40% έκπτωση!

Βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το Νο1 καθαριστικό που όλοι χρειάζονται στο σπίτι τους με 40% έκπτωση!

Η αλυσίδα των γνωστών σούπερ μάρκετ κάθε εβδομάδα κυκλοφορεί και ένα νέο έντυπο προσφορών με χιλιάδες προϊόντα σε προνομιακές τιμές αλλά και σε προσφορές 1+1 δώρο.

Σήμερα ξεφυλλίζοντας το φυλλάδιο τους βρήκαμε το καθαριστικό των Πολλαπλών Χρήσεων με ενεργό χλώριο, διαθέτει μοναδική σύνθεση που καθαρίζει και απολυμαίνει. Πρόκειται για μια χλωρίνη σε μορφή σπρέι. Είναι δραστική στους δύσκολους λεκέδες, στα λίπη και στη μούχλα και προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο του ψεκασμού αφήνοντας τις επιφάνειες αστραφτερές και υγιεινά καθαρές. Κατάλληλο για χρήση σε όλο το σπίτι.

Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα της χώρας αλλά και στο e shop στην εκπληκτική τιμή των 3,95€.

Ωστόσο, μιας και αναφερόμαστε στο θέμα της υγιεινής και της καθαριότητας, δείτε εδώ την προσφορά για τα σαπούνια και τα αντισηπτικά γνωστής εταιρίας.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share