Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Ούρες στα ΑΒ Βασιλόπουλος για αυτό το προϊόν - Έχει 50% έκπτωση!

Τεράστια ευκαιρία!

19 Μαρτίου 2020 08:16
Ούρες στα ΑΒ Βασιλόπουλος για αυτό το προϊόν - Έχει 50% έκπτωση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το προϊόν που χρειάζεται κάθε σπίτι σε εκπληκτική προσφορά. Θα το βρεις σε μισή τιμή!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει και βρίσκει καθημερινά για εσάς τις κορυφαίες προσφορές των σούπερ μάρκετ για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Έτσι και σήμερα ξεφυλλίζοντας το φυλλάδιο προσφορών της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος βρήκαμε την απόλυτη προσφορά!

Πρόκειται για ένα μαλακτικό ρούχων της γνωστής εταιρίας Soupline που θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν απλά μοναδικά! Είναι σε προσφορά -50% και η τελική του τιμή είναι στα 5,75€!

Θα το βρείτε σε όλα τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος της χώρας και μιας και αυτή την περίοδο έχουμε περιορίσει τις εξόδους μας τα ΑΒ Βασιλόπουλος σας εξασφαλίζουν τα ψώνια και μέσω e shop με άμεση παράδοση στο χώρο σας. Αγοράστε το μαλακτικό ρούχων Soupline όπως και ό,τι άλλο χρειάζεστε για το σπίτι σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

Φυσικά, μην ξεχνάμε πως εξίσου μεγάλες προσφορές υπάρχουν και σε διάφορα καθαριστικά, δείτε εδώ το Νο1 καθαριστικό για το μπάνιο σας με -40%!

μαλακτικό Βασιλόπουλος

Super Προσφορά από τον ΑΒ Βασιλόπουλο: Είδη πρώτης ανάγκης απαραίτητα για όλους μας με 50% έκπτωση

Μεγάλες προσφορές έως και - 50% σε είδη πρώτης ανάγκης που θέλουμε όλοι!

Απίστευτες εκπτώσεις έχει στον νέο της κατάλογο η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς δίνει σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα που όλοι θέλουμε να έχουμε πάντα σπίτι μας!

Επίσης μπορείτε να βρείτε εδώ και άλλες τεράστιες προσφορές όπως αυτή εδώ!

Τρόφιμα πρώτη ανάγκης και κατανάλωσης πολλών ειδών είναι σε τρομερές προσφορές!

Πάντα σε κάθε σπίτι είναι σημαντικά τα μηνιαία έξοδα ειδικά όταν πρόκειται για είδη που καταναλώνονται συνεχώς, έτσι με τις προσφορές δίνετε μια μικρή ανακούφιση στην τσέπη σας και εξοικονομείτε χρήματα!

Αυτή τη βδομάδα λοιπόν εκμεταλλευτείτε από τον ΑΒ τις υπερπροσφορές σε πολλά είδη που πρωταγωνιστούν σε κάθε ελληνικό σπίτι!

Δείτε τα!

Προσφορά από τον ΑΒ Βασιλόπουλο

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share