Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Το Νο1 καθαριστικό για το μπάνιο σας έχει 40% έκπτωση!

Μεγάλη ευκαιρία!

18 Μαρτίου 2020 07:42
ΑΒ Βασιλόπουλος: Το Νο1 καθαριστικό για το μπάνιο σας έχει 40% έκπτωση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε για εσάς στα σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος το Νο1 καθαριστικό για το μπάνιο σας με 40% έκπτωση και τελική τιμή 3,98€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά φροντίζει να βρίσκει για εσάς και την οικογένεια σας τις καλύτερες προσφορές σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Έτσι και σήμερα ξεφυλλίζοντας το διαφημιστικό φυλλάδιο της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος πέσαμε πάνω στην προσφορά που είναι η ιδανική την καθαριότητα και την απολύμανση του μπάνιου σας.

Πρόκειται για ένα προϊόν της εταιρίας Overlay σε μορφή σπρέι που αφαιρεί από το μπάνιο σας κάθε ίχνος άλατος και απολυμαίνει στη στιγμή. Αυτή την περίοδο που η απολύμανση και η καθαριότητα στο χώρο σας είναι ότι σημαντικότερο το καθαριστικό αυτό είναι ότι πιο χρήσιμο θα βρείτε!

Θα το βρείτε σε όλα τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος της χώρας και μιας και αυτή την περίοδο έχουμε περιορίσει τις εξόδους μας τα ΑΒ Βασιλόπουλος σας εξασφαλίζουν τα ψώνια και μέσω e shop με άμεση παράδοση στο χώρο σας. Αγοράστε το υγρό κατά των αλάτων Overlay κατά των αλάτων όπως και ό,τι άλλο χρειάζεστε για το σπίτι σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

Φυσικά, μην ξεχνάμε τις φοβερές προσφορές έως και 50% σε είδη πρώτης ανάγκης που θα βρείτε μόνο εδώ!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Σε προσφορά το τρόφιμο που χρειάζεσαι για τη δίαιτά σου!

Βρήκαμε για εσάς στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το τρόφιμο που χρειάζεσαι για τη δίαιτα σου με 30% έκπτωση και τελική τιμή 2,29€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά φροντίζει να βρίσκει για εσάς και την οικογένεια σας τις καλύτερες προσφορές σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Έτσι και σήμερα ξεφυλλίζοντας το διαφημιστικό φυλλάδιο της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος πέσαμε πάνω στην προσφορά που είναι η ιδανική για όσους προσέχουν τη διατροφή τους.

Το διαιτητικό τρόφιμο που θα βρείτε σε προσφορά δεν είναι άλλο από το cottage τυρί της εταιρίας Dirollo.

Το Dirollo Cottage έχει πλούσια γεύση και τα χαμηλότερα λιπαρά της κατηγορίας cottage cheese (μόνο 2,2%). Παράγεται από αγελαδινό γάλα από το οποίο έχει αφαιρεθεί η κρέμα (δηλ. έχει αποβουτυρωθεί). Aφαιρώντας τα λιπαρά του γάλακτος, παράγεται ένα γαλακτοκομικό προϊόν που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, ενώ παράλληλα είναι χαμηλό σε λιπαρά.

Είναι κατάλληλο και για χορτοφάγους, διότι δεν απαιτείται η χρήση πυτιάς κατά την διαδικασία παραγωγής του. Είναι απολαυστικό σκέτο ή πάνω σε ντάκο, όπως και μέσα σε σαλάτες ή με μέλι ως ελαφρύ επιδόρπιο. Έχει εξαιρετικά καλή συμπεριφορά στη μαγειρική όταν προστίθεται σε οποιοδήποτε φαγητό (χωρίς να μαγειρευτεί). Αντικαθιστά στη ζαχαροπλαστική το τυρί κρέμα, με πολύ καλά αποτελέσματα, αρκεί να «χτυπηθεί» καλά.

Θα το βρείτε σε όλα τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος της χώρας και μιας και αυτή την περίοδο έχουμε περιορίσει τις εξόδους μας τα ΑΒ Βασιλόπουλος σας εξασφαλίζουν τα ψώνια και μέσω e shop με άμεση παράδοση στο χώρο σας. Αγοράστε το Dirollo Cottage όπως και όλα όσα θέλετε για το σπίτι σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

Φυσικά, μην ξεχνάμε τις φοβερές προσφορές έως και 50% σε είδη πρώτης ανάγκης που θα βρείτε μόνο εδώ!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share