Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

LIDL: Βρήκαμε το αντικείμενο που θα σας "μετατρέψει" σε μικρά παιδιά - Κοστίζει 4,99 ευρώ

Σίγουρα το θέλετε!

20 Φεβρουαρίου 2020 12:12
LIDL: Βρήκαμε το αντικείμενο που θα σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για εσάς ένα αντικείμενο από τα LIDL που θα σας κάνει χαρούμενους και θα σας "μετατρέψει" σε παιδιά! Κοστίζει μόνο 4,99 € και σίγουρα θα σας ξετρελάνει.

Ως γνωστόν, σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 2 Μαρτίου, είναι η Καθαρά Δευτέρα, οπότε, σας βρήκαμε έναν διαφορετικό χαρταετό σε σχήμα αετού για να ξεχωρίσετε. Σύμφωνα με το έθιμο, κάθε χρόνο, πηγαίνουμε στο κοντινότερο πάρκο για να πετάξουμε τον χαρταετό. Είναι μια διαδικασία που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους, διότι μας θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια.

Έτσι λοιπόν, τα σούπερ μάρκετ LIDL, έχουν μια τρομερή προσφορά, η οποία θα ισχύει από την Δευτέρα 24/02! Εξοικονομήστε χρήματα και επωφεληθείτε!

Δείτε τον αετό:

Και επειδή το Athensmagazine.gr σκέφτεται για εσάς και σας προτείνει καθημερινά διάφορα πράγματα για το σπίτι σας, δείτε εδώ το αντικείμενο που μπορεί να οργανώσει το δωμάτιό σας μόνο με 1 ευρώ.

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορά! Αυτό που χρειάζεται το κάθε τραπέζι τώρα με 30% έκπτωση από μόλις 3,70€!

Αυτό που κάθε τραπέζι χρειάζεται τώρα βρίσκεται σε τρελή έκπτωση από την τεράστια αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. Τρέξτε να προλάβετε γιατί σίγουρα θα το χρειαστείτε και η τιμή ξεκινάει από 3,70€!

Απίστευτες εκπτώσεις έχει στον νέο της κατάλογο η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς δίνει σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα που όλοι θέλουμε για αυτές τις εορταστικές ημέρες.

Αυτό δεν είναι άλλο από κρασιά, που μπορείτε να βρείτε σε πολύ οικονομικές τιμές και να γεμίσετε το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης. Μαζί με τα κρέατα, που θα βρείτε επίσης σε έκπτωση με τιμές που ξεκινάνε από μόλις 3,99€, ταιριάζει ένα καλό κρασάκι και φέρνει πιο κοντά την παρέα!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Μεγάλες προσφορές έως και - 40% σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης που χρειάζεται κάθε οικογένεια!

Μεγάλες προσφορές έως και - 40% σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης που θέλουμε όλοι!

Απίστευτες εκπτώσεις έχει στον νέο της κατάλογο η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς δίνει σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα που όλοι θέλουμε να έχουμε πάντα σπίτι μας!

Τρόφιμα πρώτη ανάγκης και κατανάλωσης πολλών ειδών είναι σε τρομερές προσφορές!

Πάντα σε κάθε σπίτι είναι σημαντικά τα μηνιαία έξοδα ειδικά όταν πρόκειται για είδη που καταναλώνονται συνεχώς, έτσι με τις προσφορές δίνετε μια μικρή ανακούφιση στην τσέπη σας και εξοικονομείτε χρήματα!

Αυτή τη βδομάδα λοιπόν εκμεταλλευτείτε από τον ΑΒ τις υπερπροσφορές σε πολλά είδη που πρωταγωνιστούν σε κάθε ελληνικό σπίτι!

Δείτε τα!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share