Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Σκλαβενίτης: Βρήκαμε την καρέκλα που θα αλλάξει το σαλόνι σας μόνο με 32 ευρώ!

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!

14 Δεκεμβρίου 2019 11:04
Σκλαβενίτης: Βρήκαμε την καρέκλα που θα αλλάξει το σαλόνι σας μόνο με 32 ευρώ!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς την τέλεια καρέκλα τραπεζαρίας από τον Σκλαβενίτη, μόνο με 32 ευρώ! Είμαστε σίγουροι ότι θα "αλλάξει" το σαλόνι σας!

Ψάχνοντας το φυλλάδιο των σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτης, "πέσαμε" πάνω σε μια καρέκλα τραπεζαρίας που έχει το τέλειο χρώμα.

Πρέπει να έχετε καταλάβει ότι η αδυναμία μας για τα προϊόντα του Σκλαβενίτη είναι μεγάλη, καθώς σας έχουμε εντοπίσει και το διακοσμητικό που θα "αλλάξει" το σαλόνι σας μόνο με 7 ευρώ!

Πάμε όμως στην καρέκλα. Πρόκειται για μια καρέκλα με μεταλλικό σκελετό και επένδυση ύφασμα PU vintage. Έχει πράσινο χρώμα. Δείτε την:

Σκλαβενίτης έπιπλα

Σκλαβενίτης: Βρήκαμε το ριχτάρι που κάνει... πάταγο! Κοστίζει μόνο 3,20!

Βρήκαμε ένα χουχουλιάρικο ριχτάρι από τον Σκλαβενίτη, που κάνει πάταγο και κοστίζει μόνο 3,20!

Πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο ριχτάρι, που μπορείτε να κάνετε δώρο σε φίλους αλλά ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό και κοστίζει μόλις 3,20 ευρώ. Θα το αγαπήσετε όσο και το χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό των 10 ευρώ που σας παρουσιάσαμε χτες!

Το υλικό του ριχταριού είναι πολυεστέρας και το μέγεθός του είναι 130x170 cm. μην χάσετε την ευκαιρία! Αγοράστε το πριν εξαντληθεί.

Σκλαβενίτης προϊόντα

Σκλαβενίτης: Μεταμορφώστε το σαλόνι σας ούτε με 10 ευρώ! Το προϊόν που κάνει πάταγο!

Σκλαβενίτης: Τα Χριστούγεννα έφτασαν και οι περισσότεροι από εσάς έχουν ήδη στολίσει τα σπίτι σας!

Ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει κάποιες τελευταίες... πινελιές!

Τι σας έχουμε για σήμερα; Από το Χριστουγεννιάτικο κατάλογο του Σκλαβενίτη ξεχωρίσαμε τραβέρσες με 9.80 ευρώ για να μεταμορφώσετε το σαλόνι σας και να το κάνετε ακόμα πιο χριστουγεννιάτικο!

Μην ξεχνάτε ότι χτες σας προτείναμε και αξεσουάρ για κουζίνα που κοστίζει μόνο 1.80 και κάνει πάταγο σε όλα τα καταστήματα!

Δείτε στο παρακάτω φυλλάδιο ότι σχετικό μπορείτε να αγοράσετε:

undefined

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share