Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σκλαβενίτης: Βρήκαμε το διακοσμητικό που θα "αλλάξει" το σαλόνι σας μόνο με 7 ευρώ!

Ταιριάζει σε κάθε σπίτι!

13 Δεκεμβρίου 2019 07:50
Σκλαβενίτης: Βρήκαμε το διακοσμητικό που θα

Κοιτάζοντας το φυλλάδιο του Σκλαβενίτη, βρήκαμε ένα διακοσμητικό, το οποίο θα "αλλάξει" το σαλόνι σας. Κοστίζει μόνο 7 ευρώ και είναι τέλειο!

Απ' ότι έχετε καταλάβει έχουμε μια αδυναμία στα προϊόντα του Σκλαβενίτη! Γι αυτό και καθημερινά, η ομάδα του Athensmagazine.gr βρίσκει οικονομικά προϊόντα που μπορείτε να κάνετε δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Το διακοσμητικό που ανακαλύψαμε σήμερα, είναι ένα φανάρι Led, το οποίο θα μείνει στο χώρο σας όλο το χρόνο. Ταιριάζει σε κάθε σπίτι και είναι και οικονομικό.

Σκλαβενίτης: Βρήκαμε το ριχτάρι που κάνει... πάταγο! Κοστίζει μόνο 3,20!

Βρήκαμε ένα χουχουλιάρικο ριχτάρι από τον Σκλαβενίτη, που κάνει πάταγο και κοστίζει μόνο 3,20!

Πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο ριχτάρι, που μπορείτε να κάνετε δώρο σε φίλους αλλά ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό και κοστίζει μόλις 3,20 ευρώ. Θα το αγαπήσετε όσο και το χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό των 10 ευρώ που σας παρουσιάσαμε χτες!

Το υλικό του ριχταριού είναι πολυεστέρας και το μέγεθός του είναι 130x170 cm. μην χάσετε την ευκαιρία! Αγοράστε το πριν εξαντληθεί.

Σκλαβενίτης: Μεταμορφώστε το σαλόνι σας ούτε με 10 ευρώ! Το προϊόν που κάνει πάταγο!

Σκλαβενίτης: Τα Χριστούγεννα έφτασαν και οι περισσότεροι από εσάς έχουν ήδη στολίσει τα σπίτι σας!

Ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει κάποιες τελευταίες... πινελιές!

Τι σας έχουμε για σήμερα; Από το Χριστουγεννιάτικο κατάλογο του Σκλαβενίτη ξεχωρίσαμε τραβέρσες με 9.80 ευρώ για να μεταμορφώσετε το σαλόνι σας και να το κάνετε ακόμα πιο χριστουγεννιάτικο!

Μην ξεχνάτε ότι χτες σας προτείναμε και αξεσουάρ για κουζίνα που κοστίζει μόνο 1.80 και κάνει πάταγο σε όλα τα καταστήματα!

Δείτε στο παρακάτω φυλλάδιο ότι σχετικό μπορείτε να αγοράσετε:

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share