Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Σκλαβενίτης: Βρήκαμε το τέλειο προϊόν από τα είδη κουζίνας που κοστίζει μόνο 1,80!

Τρέξτε να προλάβετε!

9 Δεκεμβρίου 2019 07:28
Σκλαβενίτης: Βρήκαμε το τέλειο προϊόν από τα είδη κουζίνας που κοστίζει μόνο 1,80!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr ψάχνει για εσάς καθημερινά τα καλύτερα προϊόντα από τον Σκλαβενίτη. Ένα από αυτά είναι και οι κούπες που κοστίζουν μόνο 1,80!

Κοιτάζοντας το Χριστουγεννιάτικο φυλλάδιο των σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτης, "πέσαμε" πάνω σε κάτι κούπες οι οποίες είναι πάμφθηνες και μπορείτε να τις κάνετε ένα ωραίο δώρο.

Πρόκειται για πορσελάνινες κούπες σε διάφορα σχέδια. Αγοράστε πριν εξαντληθούν.

Σκλαβενίτης

Αν όμως θέλετε να κάνετε ένα εντυπωσιακότερο δώρο Χριστουγέννων, μπορείτε να αγοράσετε και ένα διακοσμητικό το οποίο κοστίζει 15 ευρώ.

Σκλαβενίτης: Ανακαλύψαμε το προϊόν που θα διακοσμήσει το σπίτι σας μόνο με 5 ευρώ!

Βρήκαμε για εσάς ένα τέλειο προϊόν από τον Σκλαβενίτη, το οποίο θα διακοσμήσει το σπίτι σας μόνο με 5 ευρώ. Εσείς ακόμα να το αγοράσετε;

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ! Οι περισσότεροι μπορεί να έχουν ήδη στολίσει ωστόσο το Athensmagazine.gr σας προτείνει αγορές από τον Σκλαβενίτη, όπως σας προτείναμε και για το προϊόν που θα βρείτε μόνο με 6 ευρώ!

Ο Σκλαβενίτης έχει υπέροχα στολίδια και διακοσμητικά τα οποία είναι και αρκετά οικονομικά. Έτσι και εμείς σας βρήκαμε ένα διακοσμητικό το οποίο γράφει "Merry Christmas" και είναι ξύλινο. Κοστίζει μόνο 5 ευρώ. Δείτε το:

Σκλαβενίτης προϊόντα

Σκλαβενίτης: Στοιχίζουν το πολύ 8 ευρώ, έχουν προκαλέσει φρενίτιδα και εξαφανίζονται!

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ οι περισσότεροι έχουν ήδη στολίσει ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει αγορές από τον Σκλαβενίτη!

Ποιο είναι το προϊόν που κάνει πάταγο και έχει ήδη εξαφανιστεί; Πρόκειται για χριστουγεννιάτικες πιατέλες που είναι πάμφηνες και θα γεμίζουν χαρά και χρώματα το Χριστουγεννιάτικό σας τραπέζι!

Όπως βλέπετε στο παρακάτω φυλλάδιο στο Athensmagazine.gr, η πιο ακριβή πιατέλα θα την βρεις στα 8 ευρώ ενώ οι τιμές ξεκινούν από τα 1,50 ευρώ για να βάλετε τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες σας!

Δείτε λεπτομέρειες παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Φυλλάδιο Χριστούγεννα Σκλαβενίτης

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share