Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σκλαβενίτης: Μεταμορφώστε το σαλόνι σας ούτε με 10 ευρώ! Το προϊόν που κάνει πάταγο!

Θα σας ξετρελάνει!

10 Δεκεμβρίου 2019 08:29
Σκλαβενίτης: Μεταμορφώστε το σαλόνι σας ούτε με 10 ευρώ! Το προϊόν που κάνει πάταγο!

Σκλαβενίτης: Τα Χριστούγεννα έφτασαν και οι περισσότεροι από εσάς έχουν ήδη στολίσει τα σπίτι σας!

Ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει κάποιες τελευταίες... πινελιές!

Τι σας έχουμε για σήμερα; Από το Χριστουγεννιάτικο κατάλογο του Σκλαβενίτη ξεχωρίσαμε τραβέρσες με 9.80 ευρώ για να μεταμορφώσετε το σαλόνι σας και να το κάνετε ακόμα πιο χριστουγεννιάτικο!

Μην ξεχνάτε ότι χτες σας προτείναμε και αξεσουάρ για κουζίνα που κοστίζει μόνο 1.80 και κάνει πάταγο σε όλα τα καταστήματα!

Δείτε στο παρακάτω φυλλάδιο ότι σχετικό μπορείτε να αγοράσετε:

Σκλαβενίτης προσφορά: Το προϊόν που βάζεις σπίτι του, κοστίζει 5 ευρώ και αλλάζει η ψυχολογία σου για πάντα!

Σκλαβενίτης: Ποιο είναι το προϊόν που κοστίζει μόλις 5 ευρώ και αν το αγοράσεις αλλάζει την ψυχολογία σου!

Η πίεση της καθημερινότητας σου δημιουργεί νεύρα και ένταση! Τι πιο χαλαρωτικά από αρωματικά κεριά για το σαλόνι του σπιτιού σου που θα σου αλλάξουν την ψυχολογία μια για πάντα!

Ο Σκλαβενίτης έχει μια τρομερή προσφορά, το Athensmagazine.gr την εντόπισε, μετά και την αντίστοιχη με τα 8 ευρώ που έχει προκαλέσει φρενίτιδα και σας την παρουσιάζει!

Σετ αρωματικού χώρου και sticks 100 ml μόλις με 5 ευρώ! Θέλετε να δείτε λεπτομέρειες; Δείτε την παρακάτω φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Σκλαβενίτης: Ανακαλύψαμε το ονειρεμένο Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό που κοστίζει μόνο 15 ευρώ!

Βρήκαμε για εσάς ένα Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό από τον Σκλαβενίτη, που κοστίζει μόλις 15 ευρώ. Είναι ονειρεμένο και ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους!

Μπορεί οι περισσότεροι να έχετε ήδη στολίσει ,ωστόσο το Athensmagazine.gr σας προτείνει χριστουγεννιάτικες αγορές από τον Σκλαβενίτη.

Ο Σκλαβενίτης έχει υπέροχα στολίδια και διακοσμητικά τα οποία είναι και αρκετά οικονομικά. Έτσι και εμείς σας βρήκαμε την παράσταση με κίνηση και φως μπαταρίας που κοστίζει 15 ευρώ. Βέβαια σας έχουμε βρει και διακοσμητικά των 5 ευρώ, για όσους δεν θέλουν να χαλάσουν περισσότερα λεφτά.

Δείτε το:

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share