Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σκλαβενίτης: Ανακαλύψαμε το προϊόν που θα διακοσμήσει το σπίτι σας μόνο με 5 ευρώ!

Εσείς ακόμα να το αγοράσετε;

4 Δεκεμβρίου 2019 08:44
Σκλαβενίτης: Ανακαλύψαμε το προϊόν που θα διακοσμήσει το σπίτι σας μόνο με 5 ευρώ!

Βρήκαμε για εσάς ένα τέλειο προϊόν από τον Σκλαβενίτη, το οποίο θα διακοσμήσει το σπίτι σας μόνο με 5 ευρώ. Εσείς ακόμα να το αγοράσετε;

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ! Οι περισσότεροι μπορεί να έχουν ήδη στολίσει ωστόσο το Athensmagazine.gr σας προτείνει αγορές από τον Σκλαβενίτη, όπως σας προτείναμε και για το προϊόν που θα βρείτε μόνο με 6 ευρώ!

Ο Σκλαβενίτης έχει υπέροχα στολίδια και διακοσμητικά τα οποία είναι και αρκετά οικονομικά. Έτσι και εμείς σας βρήκαμε ένα διακοσμητικό το οποίο γράφει "Merry Christmas" και είναι ξύλινο. Κοστίζει μόνο 5 ευρώ. Δείτε το:

Σκλαβενίτης: Στοιχίζουν το πολύ 8 ευρώ, έχουν προκαλέσει φρενίτιδα και εξαφανίζονται!

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ οι περισσότεροι έχουν ήδη στολίσει ωστόσο το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει αγορές από τον Σκλαβενίτη!

Ποιο είναι το προϊόν που κάνει πάταγο και έχει ήδη εξαφανιστεί; Πρόκειται για χριστουγεννιάτικες πιατέλες που είναι πάμφηνες και θα γεμίζουν χαρά και χρώματα το Χριστουγεννιάτικό σας τραπέζι!

Όπως βλέπετε στο παρακάτω φυλλάδιο στο Athensmagazine.gr, η πιο ακριβή πιατέλα θα την βρεις στα 8 ευρώ ενώ οι τιμές ξεκινούν από τα 1,50 ευρώ για να βάλετε τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες σας!

Δείτε λεπτομέρειες παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Σκλαβενίτης: Ανακαλύψαμε τα διακοσμητικά που θέλουν όλα τα παιδιά!

O Σκλαβενίτης, έχει τα τέλεια διακοσμητικά για αυτή την εποχή που θέλουν όλα τα παιδιά (και όχι μόνο).

Ο λόγος φυσικά για τα... Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Είναι μια περίοδος που όλοι "τρέχουν" για να αγοράσουν τα στολίδια για το σπίτι τους.

Έτσι εμείς σας βρήκαμε κάποια διακοσμητικά τα οποία είναι πανέμορφα! Τρέξτε να τα προλάβετε!

Σκλαβενίτης - προσφορά: Κοστίζει 7,50 ευρώ και κάνει πάταγο εδώ και 1 εβδομάδα!

Σκλαβενίτης: Τα Χριστούγεννα έφτασαν και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας δώσει προσφορές για αρκετά προϊόντα.

Τις τελευταίες ημέρες σας έχουμε ενημερώσει για τα προϊόντα που κάνουν πάταγο από τον Σκλαβενίτη και το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα από το χριστουγεννιάτικο φυλλάδιο!

Τι σας έχουμε; Το νέο χριστουγεννιάτικο χαλάκι με 7,50 ευρώ για την εξώπορτα! Ήδη βρίσκεται στα ράφια των σούπερ μάρκετ από την περασμένη εβδομάδα και έχουν εξαφανιστεί!

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω φυλλάδιο στο Athensmagazine.gr:

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share