Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εξωπραγματικό το ποσό που πουλήθηκε η αμαξάρα της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Δείτε για πρώτη φορά το ιστορικό γαλάζιο κάμπριο

23 Νοεμβρίου 2020 09:59
Εξωπραγματικό το ποσό που πουλήθηκε η αμαξάρα της πριγκίπισσας Νταϊάνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε δημοπρασία είχε βγει το ιστορικό Audi αυτοκίνητο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Το Athensmagazine.gr βρήκε δύο φωτογραφίες, τις οποίες και θα σας τις παρουσιάσει παρακάτω.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρισκόταν μεταξύ βασιλικών αυτοκινήτων που επρόκειτο να πωληθούν σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε από τον οίκο Silverstone Auctions. Ειδικότερα, η δημοπρασία είχε γίνει το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου του 2016 και όπως είναι φυσικό όλα τα φώτα στράφηκαν στο νέο κάτοχο του θρυλικού κάμπριο που οδηγούσε η Νταϊάνα.

Μάλιστα, αυτό είναι το αμάξι που το 1994 έγινε η καλύτερη διαφήμιση της αυτοκινητοβιομηχανίας Audi, καθώς συνδέθηκε με την πιο αγαπητή γαλαζοαίματη στον κόσμο. Το αμάξι πουλήθηκε στην δημοπρασία περίπου 70.000 ευρώ. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, δείτε εδώ μια αποκάλυψη 23 χρόνια μετά το θάνατό της.

Η εκδίκηση των παιδιών της πριγκίπισσας Νταϊάνα: "Μετά το θάνατο της..."

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Οι αυλικοί του Μπάκιγχαμ και όσοι παίζουν στα δάχτυλα τα θέματα της βρετανικής γαλαζοαίματης οικογένειας, γνωρίζουν καλά ότι η μόνη εξουσία που έχει ο πρίγκιπας Κάρολος απέναντι στους γιους του, είναι ότι ελέγχει μεγάλο κομμάτι της βασιλικής περιουσίας τους.

Όπως ανέφερε μια παλιά φίλη της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην εφημερίδα express: "Τα αγόρια δεν είδαν ποτέ με καλό μάτι την Καμίλα" και τώρα φαίνεται ότι έχουν την ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση για χάρη της μητέρας τους. Η Καμίλα, που παντρεύτηκε τον Κάρολο το 2005, φέρεται να είναι έξαλλη με τις φήμες που λένε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα γίνει βασιλιάς μετά το θάνατο της γιαγιάς του.

Η σύζυγος του Κάρολου δε θέλει σε καμία περίπτωση να μην είναι διάδοχος του θρόνου ο άνδρας της και πρωτότοκος γιος της Ελισάβετ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, παρακινεί το σύζυγό της να αναλάβει πρωτοβουλίες για το θέμα και του λέει ότι είναι το πεπρωμένο του να γίνει βασιλιάς.

Επιπλέον, η Καμίλα βλέπει ότι οι Βρετανοί δεν ασχολούνται σχεδόν καθόλου με την ίδια και τον Κάρολο, καθώς προτεραιότητα στις ειδήσεις είναι η Κέιτ Μίντλετον, αλλά και η Μέγκαν Μαρκλ. Μιας και αναφερθήκαμε στη βασιλική οικογένεια, δείτε εδώ τι συμβαίνει στο παλάτι.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share