Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

"Ήταν στο νοσοκομείο και...": Ρίγη συγκίνησης με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Η κίνηση που συγκλόνισε τους πάντες!

18 Νοεμβρίου 2020 13:24
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πήγαινε κάθε μέρα στο νοσοκομείο. Τι έκανε εκεί; Η αποκάλυψη ήρθε στο φως αρκετό καιρό μετά.

Συγκεκριμένα, πριν καιρό, η Άβα Γαλανοπούλου, αναφέρθηκε στον παρουσιαστή και ηθοποιό, αποκαλύπτοντας, ότι ό ίδιος ήταν δίπλα στον Τάκη Σπυριδάκη μέχρι το τέλος, παρά τη δική του μάχη με τον καρκίνο, για την οποία είχε μιλήσει ανοιχτά και ο ίδιος.

"Ο Σπύρος στηρίζει κόσμο και δεν το συζητάει καθόλου. Εγώ δεν ήξερα ότι ο Τάκης Σπυριδάκης ήταν άρρωστος, δεν είχα πάρει χαμπάρι. Και βλέπω μια συνέντευξη και κατέρρευσα γιατί έμαθα ότι είναι άρρωστος, αλλά το είχε ξεπεράσει το χρυσό μου, έτσι νόμιζε. Και είπε ότι ο Σπύρος πήγαινε κάθε βράδυ και καθόταν σιωπηλά απ’ έξω, να αισθάνεται ότι του κάνει παρέα. Δεν τον ήξερε προσωπικά. Ποιοι τα κάνουν αυτά; Ελάχιστοι άνθρωποι. Και αυτό που τα κάνουν δεν τα λένε, έτσι πρέπει", είχε πει η Άβα Γαλανοπούλου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

"Έχω κουραστεί, είμαι χάλια": Έριξε βόμβα ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Αρκετό καιρό πριν την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τις συνεχείς υποχρεώσεις της εκπομπής, οι οποίες τον έχουν εξαντλήσει. Τι είχε πει για το μέλλον της επιτυχημένης μουσικής εκπομπής του ΣΚΑΙ;

Η εκπομπή θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν;

"Ναι, δεν με παίρνει να τη σταματήσω. Εννοώ ότι θα πέσουν να με φάνε. Αλλά έχω κουραστεί. Δηλαδή θα ήθελα να τη σταματήσω. Αν μου λέγανε αύριο ότι βρήκαν κάποιον που τους αρέσει και τον εμπιστεύονται, θα πέταγα από τη χαρά μου. Έχω κουραστεί. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Δεν έχω ποτέ ρεπό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Σπύρος Παπαδόπουλος

Γιατί με την εκπομπή, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, όπως και με το θέατρο, δεν έχω μια σχέση του στυλ ότι ξέρω τα κόλπα για να τη βγάλω εύκολα. Κάθε φορά έχω την ίδια αγωνία. Χρειάζεται μελέτη, όχι μόνο για το τιμώμενο πρόσωπο, αλλά και για όσους θα είναι εκεί, που μπορεί να κινηθεί η κουβέντα. Υπάρχει άγχος. Κάθε φορά, αν δεν περάσει το πρώτο εικοσάλεπτο για να δω να χαλαρώνουν μερικές γραβάτες και να νιώσω ότι η εκπομπή έχει χημεία, είμαι χάλια.

Διότι, ξέρετε, πολλοί σκέφτονται ότι απλά μαζεύεστε γύρω από ένα τραπέζι και πίνετε κρασί, σιγά το δύσκολο… Όντως, πολλοί το σκέφτονται αυτό και ορισμένοι το γράφουν κιόλας. Αλλά δεν μπορεί να ξέρει κιόλας ο άλλος. Σε βλέπει να περνάς μια χαρά και σου λέει 'ρε συ πληρώνεσαι κιόλας';". Μιας και αναφερθήκαμε στον Σπύρο Παπαδόπουλο, δείτε εδώ μια ανακοίνωση που έσκασε από το σταθμό.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share