Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Έχω πρόβλημα, φοβάμαι, δέχομαι απειλές" - Συντετριμμένος ο Νίκος Σεργιανόπουλος πριν τη δολοφονία

Σοκαριστικές οι πληροφορίες!

15 Νοεμβρίου 2020 07:11
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα βιβλίο είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας και αποκάλυπτε ανατριχιαστικά πράγματα για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Αυτό το βιβλίο κάνει λόγο για απειλές και για ένα ραντεβού που έκανε ο δολοφόνος του.

Έλληνας δημοσιογράφος έγινε ντετέκτιβ, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, κι ανέλυσε τις υποθέσεις θανάτων των αστέρων της εγχώριας και ξένης showbiz. Ο Βασίλης Λούκας, γνωστός από τις τηλεοπτικές εκπομπές Star Club, είχε γράψει ένα αινιγματικό βιβλίο με την πολύτιμη βοήθεια του ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη, ιχνηλατώντας βήμα βήμα τις συνθήκες θανάτου του Νίκου Σεργιανόπουλου, της Χριστίνας Ωνάση και του Κώστα Ταχτσή.

Οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου

Η Espresso είχε δημοσιεύσει σοκαριστικές πληροφορίες από τα κεφάλαια της έκδοσης. Ο ιδιωτικός ερευνητής και συγγραφέας Γιώργος Τσούκαλης, σε μια συζήτηση με τον Βασίλη Λούκα, αποκάλυψε μια σημαντική παράμετρο στη δολοφονία του γοητευτικού ηθοποιού.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος επικοινώνησε με το γραφείο του, ζητώντας του επίμονα ένα άμεσο ραντεβού. Σε εκείνη την επικοινωνία ο πρωταγωνιστής των Δυο Ξένων, που στις 4 Ιουνίου του 2008 βρέθηκε στο σπίτι του στο Παγκράτι κατακρεουργημένος με 21 μαχαιριές από τα χέρια του 30χρονου Γεωργιανού, ακουγόταν βιαστικός και αγχωμένος. Έπειτα από μία ώρα καθόταν απέναντι από τον ιδιωτικό ερευνητή φορώντας καπέλο και μαύρα γυαλιά.

"Έχω πρόβλημα, φοβάμαι με την περιπέτεια που γνωρίζετε. Μ' έστειλε ένας φίλος μου που σας ξέρει καλά. Βοηθήστε με, δέχομαι απειλές" αποκάλυψε. Φοβόταν πολύ για τη ζωή του.

Ο Γιώργος Τσούκαλης του ζήτησε να επικεντρωθεί στο γεγονός και να συγκεντρώσει ορισμένα στοιχεία προκειμένου η έρευνα να ξεκινούσε σύντομα. Την Κυριακή το βράδυ, ο Νίκος Σεργιανόπουλος επικοινώνησε και πάλι με τον ντετέκτιβ, ζητώντας του να συναντηθούν έπειτα από τρεις ημέρες στο σπίτι του, την Τετάρτη, στο Παγκράτι.

Ο θάνατός του όμως δεν άφησε να γίνει αυτό το ραντεβού ποτέ. Στο άκουσμα της είδησης ο γνωστός ερευνητής τηλεφώνησε αμέσως στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και τους ενημέρωσε για την επαφή που είχε, ενώ το ίδιο βράδυ κατέθεσε στο Τμήμα Ανρθωποκτονιών στη ΓΑΔΑ. Μιας και αναφερθήκαμε στον Σεργιανόπουλο, δείτε εδώ τη συγκλονιστική ομολογία του δολοφόνου του.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share