Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Δείτε πώς είναι σήμερα ο μικρός "Φοίβος" της σειράς του Mega "Νταντά"

Δεν θα τον αναγνωρίζετε!

13 Νοεμβρίου 2020 07:30
Αδιανόητο: Δείτε πώς είναι σήμερα ο μικρός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον γνωρίσαμε στην τηλεοπτική σειρά "Νταντά" του Mega, στην οποία πρωταγωνιστούσε η Μαρία Λεκάκη. Πώς είναι σήμερα ο μικρός "Φοίβος";

Ο λόγος για τον Βασίλη Καραγιάννη, ο οποίος ήταν ένα από τα 3 παιδιά που πείραζε τους πάντες και έπρεπε να προσέχει η... νταντά.

Σήμερα, ο "Φοίβος" είναι 22 ετών και η εικόνα του δεν έχει καμία σχέση με το γλυκούλη πιτσιρικά που για πολλούς έκανε τη διαφορά στο σίριαλ. Εκτός όμως, από τον μικρό "Φοίβο", δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η Φίφη από το "Ευτυχισμένοι Μαζί".

Δείτε τον "Φοίβο" ή αλλιώς Βασίλη Καραγιάννη:

Θυμάστε τη μικρή Κορίνα από το "Πάτερ Ημών"; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται

Υπήρξε ένα από τα πιο αγαπημένα κοριτσάκια της ελληνικής τηλεόρασης για πολλά χρόνια και αυτό χάρη στη συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Πάτερ Ημών» όπου πρωταγωνιστούσε ο Κώστας Καρράς και η Ελένη Μενεγάκη. Πώς είναι σήμερα όμως και με τι ασχολείται;

Η Κορίνα Δαμουλιάνου από το 1994 - οπότε και προβαλλόταν η σειρά - μέχρι σήμερα έχει αλλάξει πολύ. Μπορεί στο βιογραφικό της να είχε και άλλες συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, όπως «Οι μεν και οι δεν», «Ασυνήθεις ύποπτοι» και «Είμαστε στον αέρα», αλλά πλέον έχει αφήσει πίσω της την ηθοποιία. Ωστόσο, ακόμη μια τρομακτική αλλαγή είναι και αυτή της Αφροδίτης από το "Άκρως Οικογενειακόν".

Το 9χρονο τότε κοριτσάκι, ασχολείται με τα κοινά και ως πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία, ακολουθώντας τα βήματα του τηλεοπτικού «μπαμπά» της, Κώστα Καρρά ο οποίος είχε θητεύσει ως βουλευτής από το 2000 έως το 2007 με τη Νέα Δημοκρατία.

Από τα εφηβικά της χρόνια ανήκει στην νεολαία της ΝΔ. Το 2014 κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές και βγήκε δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας και στις εκλογές του 2015 ήταν υποψήφια στη Β΄ περιφέρεια Αθηνών με τη ΝΔ.

Σήμερα, η 35χρονη πια Κορίνα είναι υπεύθυνη του Πολιτικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ στο τομέα των Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share