Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνου και Ελένης: Αγνώριστος ο «πρώην» της Βλαχάκη - Θα σοκαριζόταν με την εικόνα του σήμερα

Δείτε τον πώς είναι

9 Νοεμβρίου 2020 21:13
Κωνσταντίνου και Ελένης: Αγνώριστος ο «πρώην» της Βλαχάκη - Θα σοκαριζόταν με την εικόνα του σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγνώριστος είναι ο «πρώην» της «Ελένης Βλαχάκη» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», με την ίδια να είναι σίγουρο, ότι θα σοκαριζόταν με τη σημερινή του εικόνα.

Ο Γιώργος Λαμπάτος, που είχε γίνει γνωστός και ως ο βοηθός του Σάκη του υδραυλικού στην πολυαγαπημένη τηλεοπτική σειρά, «Λαβ Σόρρυ», εμφανίστηκε και είχε μιλήσει στο «Πρωινό», ενώ στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 είχε υποδυθεί τον εξεταστή, που πέρασε τη «Βλαχάκη» με… διαφθαρμένο τρόπο στο δίπλωμα οδήγησης, ενώ θλίψη προκλήθηκε με ηθοποιό της σειράς που έφυγε από τη ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνεργασία που είχε με τον Μάρκο Σεφερλή στην παράσταση «Ηλίας του 16ου» πριν από περίπου 15 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λαμπάτος αποκάλυψε ότι έτρωγε αληθινά χαστούκια στην ώρα της παράστασης και όταν ζήτησε τον λόγο, η απάντηση που πήρε ήταν «μου ξέφυγε».

«Δεν πιστεύω ότι ο Μάρκος είναι ηθοποιός, πιστεύω ότι είναι διασκεδαστής. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για κακές συνεργασίες γιατί πατάω γερά στα πόδια μου. Έτσι, λοιπόν, έχω το θάρρος και το κουράγιο -γιατί δεν με σέρνει κανένας- να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Και το κάνω αυτό γιατί πρέπει κάποιος να το κάνει, γιατί εκεί επαφίενται όλοι αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα, ότι κανένας δεν μπορεί να μιλήσει κιόλας γι’ αυτά», δήλωσε ο ηθοποιός στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη.

Μετά το τέλος του βίντεο, η Φαίη Σκορδά, σοκαρισμένη, σχολίασε: «Αυτό που είπε για τη σφαλιάρα, έτσι όπως το είπε με αυτή την τρεμάμενη φωνή, εμένα με έκανε να ανατριχιάσω! Κακό κλίμα μπορεί να υπάρχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, αυτό με τη σφαλιάρα όμως είναι βαρύ».


 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share