Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τη Ματούλα από το Καφέ της Χαράς; Σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Χάρης Ρώμας

Άλλος άνθρωπος!

9 Νοεμβρίου 2020 13:36
Θυμάστε τη Ματούλα από το Καφέ της Χαράς; Σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Χάρης Ρώμας

Χαρά Σμύρου την γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Καφέ της Χαράς», την οποία και υπέγραφε ο Χάρης Ρώμας και από πέρυσι εμφανίστηκε και πάλι στις οθόνες μας με νέα επεισόδια. Στα νέα αυτά επεισόδια η Ματούλα απουσιάζει. Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός;

Η όμορφη ηθοποιός στη σειρά κρατούσε το ρόλο της Ματούλας, της άτακτης έφηβης που ονειρεύοταν τη μεγάλη ζωή μακριά από το χωρίο και δεν δίσταζε να κάνει τα πάντα για να την κυνηγήσει.

Μετά την επιτυχημένη σειρά του Χάρη Ρώμα που προβάλλεται σε επανάληψη ακόμη και σήμερα συμμετείχε σε κάποια άλλα σήριαλ όπως οι «Εντιμότατοι κερατάδες», το «Μου το κρατάς μανιάτικο» και τις «7 θανάσιμες πεθερές», ωστόσο έχουμε καιρό να την δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Τον τελευταίο καιρό, πάντως, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο μια φωτογραφία της και είναι πραγματικά... αγνώριστη! Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη αλλαγή στο πέρασμα του χρόνου που προκαλεί σοκ, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα οι παίκτες του Big Brother 1.

Θυμάστε τον Βασίλη από τα "Μαύρα Μεσάνυχτα"; Δείτε πώς είναι σήμερα

α Μαύρα Μεσάνυχτα ήταν μια αγαπημένη τηλεοπτική σειρά που ήθελαν να βλέπουν όλοι, καθώς οι ηθοποιοί που συμμετείχαν ήταν ένας κι ένας. Θυμάστε πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός και τηλεοπτικός γιος του Στέλιου Μάινα, "Βασιλάκης";

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Καρμάτη, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τα "Μαύρα Μεσάνυχτα"... Σίγουρα αρκετοί από εσάς θυμάστε τον "Βασίλη". Από τότε έχουν περάσει κάποια χρόνια και ο Παναγιώτης Καρμάτης έχει αλλάξει εντυπωσιακά.

Μάλιστα, για τις ανάγκες του ρόλου του, τότε, είχε πάρει 30 ολόκληρα κιλά, τα οποία έχασε μέσα σε δυο χρόνια...Σήμερα, ο νεαρός ηθοποιός είναι πιο αδύνατος από ποτέ και δε θυμίζει σε τίποτα τον τηλεοπτικό Βασίλη της επιτυχημένης σειράς.

Ο Παναγιώτης Καρμάτης συνεχίζει να δραστηριοποιείται στο χώρο της υποκριτικής. Πώς σας φαίνεται από τότε που τον θυμάστε; Δεν έχει αλλάξει πολύ; Εκτός όμως από αυτόν τον ηθοποιό, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η Σενιόρα Σούλα από τις Σαββατογεννημένες.

Δείτε τον:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share