Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Καυτές» στιγμές για Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο μπροστά σε όλο τον κόσμο - Διέρρευσαν οι αποκαλυπτικές εικόνες

Αγκαλιές και φιλιά... χωρίς σταματημό για το ζευγάρι

29 Οκτωβρίου 2020 07:14
«Καυτές» στιγμές για Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο μπροστά σε όλο τον κόσμο - Διέρρευσαν οι αποκαλυπτικές εικόνες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος δεν έχουν κρύψει τον έρωτά τους, που… καλά κρατεί μετά από αρκετά χρόνια, με τις αποκαλυπτικές εικόνες να διαρρέουν με «καυτές» στιγμές μπροστά σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους είχαν βρεθεί πριν από μερικές ημέρες μαζί στη Θεσσαλονίκη. Η γνωστή παρουσιάστρια είχε κάνει, τότε, ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ξεκουράστηκε απολαμβάνοντας τα όμορφα τοπία, αλλά και τα φαγητά της πόλης.

Σε μία από τις εξόδους της σε εστιατόριο της συμπρωτεύουσας την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός σε τρυφερές στιγμές με τον Ματέο, ο οποίος σε μια άλλη περίπτωση είχε γίνει έξαλλος και πήρε μια μεγάλη απόφαση. Αντάλλασσαν αγκαλιές και φιλιά κατά την διάρκεια του γεύματος. Ιδιαίτερα διαχυτικοί ήταν μεταξύ τους κατά την επιστροφή τους στο αεροδρόμιο.

Έγκυος στο 5ο παιδί της;

Δημοσίευμα κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες μέρες και θέλει την Ελένη Μενεγάκη έγκυο στο πέμπτο της παιδί της και δεύτερο του Ματέο Παντζόπουλου!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share