Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Με πλησίασε μια call girl και..." - Σοκαρισμένη η Αθηνά Ωνάση με τα έγγραφα

Αποκαλύψεις που συγκλονίζουν!

5 Οκτωβρίου 2020 08:15
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O επί χρόνια συνεργάτης της Αθηνάς Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, έφερε στο φως σοκαριστικά στοιχεία για τη διπλή ζωή του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Σύμφωνα με αυτά, ο Ντόντα είχε παράλληλη σχέση τα 8 από τα 11 χρόνια που διήρκεσε ο γάμος του με την κληρονόμο με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

Ο Αλέξης Μανθεάκης είχε μιλήσει για όλα αποκαλύπτοντας στοιχεία του καίνε το Βραζιλιάνο γόη και πρώην σύζυγο της χρυσής κληρονόμου. Ο ίδιος αναφέρει με λεπτομέρειες τα πάντα για τη διπλή ερωτική ζωή του Ντόντα. Η μόνιμη ερωμένη του Αλβάρο ήταν ένα πρώην call girl από το Βέλγιο, την οποία είχε γνωρίσει λίγο μετά το γάμο του με την Αθηνά στη Βραζιλία.

O Aλέξης Μανθεάκης περιέγραψε: "Πριν από τρία χρόνια, με πλησίασε μια κυρία, μια γοητευτική κοπέλα που μου εξήγησε πως ήταν call girl και είχε σχέση με τον Ντόντα. Της ζήτησα να μου πει πιο πολλά, αλλά δεν μου έδινε τίποτα. Ήτα πολύ νωρίς για να δώσει στοιχεία..

Μετά από τρία χρόνια επαφών μαζί της έφτασε πέρσι η στιγμή να μου δώσει όλον τον φάκελο. Είναι αυτός ο κόκκινος φάκελος που ανέβασα στο facebook, με 120 σελίδες, με έγγραφα και πιστοποιητικά τα οποία πιστεύω ότι αποτελούν και το κλειδί στο διαζύγιο της Αθηνάς με τον Αλβάρο". Μιας και αναφερθήκαμε στην Αθηνά Ωνάση, δείτε εδώ μια ακόμα αποκάλυψη για την κληρονόμο.

Η απόλυτη επιστροφή για την Αθηνά Ωνάση - Έκανε μέχρι και…

Στην απόλυτη επιστροφή προχώρησε η Αθηνά Ωνάση, η οποία μπορεί να πέρασε δύσκολα στην κοινή της ζωή με τον Αλβάρο, αλλά τελικά κατάφερε να ξεπεράσει τα πάντα.

Ο πρώην σύζυγός της και μεγάλος της έρωτας τη διέγραψε για τα καλά από τη ζωή του περνώντας και στον επόμενο γάμο του με τη Ντενίζ Σεβερό, αλλά και η Αθηνά Ωνάση δεν πάει πίσω. Η ζωή με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο έχει περάσει στο παρελθόν κι εκείνη επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς τη ςκαι σ εό,τι την κάνει ευτυχισμένη, που δεν είναι άλλο από την ιππασία, ενώ είναι τραγικό το από πού είχε χάσει χρήματα.

Η 34χρονη χρυσή κληρονόμος έχει βρει τον παλιό καλό εαυτό της μετά από δύο χρόνια μετά από το διαζύγιό της και εμφανίστηκε σε αγώνες ιππασίας, με την εξωτερική της εμφάνιση σε καλύτερη φάση από ποτέ.

Με το γέλιο να φωτίζει το πρόσωπό της, αδυνατισμένη και γεμάτη όρεξη για τους αγώνες η Αθηνά Ωνάση αποφάσισε μέχρι και να δραστηριοποιηθεί στα social media. Η αποκάλυψη έγινε μέσω του ταγκαρίσματος που έκανε ο διάσημος λογαριασμός που ασχολείται με την ιππασία στο Instagram, «δίνοντας» την @athina295. Βέβαια, ο λογαριασμός της κληρονόμου είναι κλειδωμένος, ιδιωτικός, με μόλις 8 δημοσιεύσεις, 52 ακολούθους που θέλει να μοιράζεται μαζί τους ό,τι αναρτά και εκείνη ακολουθεί 63 λογαριασμούς.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share