Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο θάνατος που τον έχει βυθίσει στο πένθος

Οι τραγικές ώρες!

1 Οκτωβρίου 2020 09:03
Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο θάνατος που τον έχει βυθίσει στο πένθος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει βοηθήσει πολλούς ηθοποιούς και δεν έχει γίνει γνωστό. Ήταν μέχρι το τέλος δίπλα στον Τάκη Σπυριδάκη, με τον θάνατο του τελευταίου να έχει βυθίσει στο πένθος στον παρουσιαστή, ο οποίος δεν μπορεί να το ξεπεράσει!

«Ο Σπύρος στηρίζει κόσμο και δεν το συζητάει καθόλου. Εγώ δεν ήξερα ότι ο Τάκης Σπυριδάκης ήταν άρρωστος, δεν είχα πάρει χαμπάρι. Και βλέπω μια συνέντευξη και κατέρρευσα γιατί έμαθα ότι είναι άρρωστος, αλλά το είχε ξεπεράσει το χρυσό μου, έτσι νόμιζε. Και είπε ότι ο Σπύρος πήγαινε κάθε βράδυ και καθόταν σιωπηλά απ’ έξω, να αισθάνεται ότι του κάνει παρέα. Δεν τον ήξερε προσωπικά. Ποιοι τα κάνουν αυτά; Ελάχιστοι άνθρωποι. Και αυτό που τα κάνουν δεν τα λένε, έτσι πρέπει», είπε η Άβα Γαλανοπούλου καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show».

“Εμείς του χρόνου πάμε αλλού γιατί…”: Αποχώρηση βόμβα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος να έχει εδραιωθεί στην τηλεθέαση του ΣΚΑΙ όμως ποιος μπορεί να ξεχάσει την περιπετειώδης αποχώρησή του από τον Alpha!

Τι είχε δηλώσει τότε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην τελευταία εκπομπή, μετά από 13 χρόνια, στον Alpha;

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Όλο τον κόσμο που έχει περάσει από αυτή την εκπομπή εδώ και 13 χρόνια. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο φθινόπωρο.

Σπύρος Παπαδόπουλος αποχώρηση

Ευχαριστούμε τον Alpha γι’ αυτά τα τέσσερα χρόνια. Εμείς θα πάμε κάπου αλλού. Το Στην Υγειά Μας θα συνεχίσει και θα συνεχίσει, όχι επειδή κάνουμε κάτι εμείς πολύ καλά, αλλά επειδή το αγαπάμε και κυρίως γιατί έρχεστε όλοι εσείς που έρχεστε.

Πια, το Στην Υγειά μας έχει ξεφύγει από τα χέρια μας. Έχει αυτονομηθεί. Εμείς απλώς το ακολουθούμε. Ευχαριστούμε πολύ. Καλό καλοκαίρι. Τα λέμε από τον Οκτώβρη» είπε.

Με την ευκαιρία δείτε πότε θα κάνει πρεμιέρα για φέτος.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share