Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τη συμπεθέρα της Ζουμπουλίας από το «Παρά Πέντε»; Θα πάθετε πλάκα από το πόσο υπέροχη είναι και σήμερα

Απίστευτο!

26 Σεπτεμβρίου 2020 19:52
Θυμάστε τη συμπεθέρα της Ζουμπουλίας από το «Παρά Πέντε»; Θα πάθετε πλάκα από το πόσο υπέροχη είναι και σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τη συμπεθέρα της Ζουμπουλίας από το «Παρά Πέντε», τη λεγόμενη «Μαριλένα Δορκοφίκη»; Θα πάθετε πλάκα με το πόσο υπέροχη είναι και σήμερα, με την ίδια να κάνει εξαιρετική καριέρα μέχρι σήμερα.

Όταν το Παρά Πέντε ξεκίνησε την προβολή του στην τηλεόραση, ξέραμε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ότι μόλις είχαμε βρει ένα νέο, μεγάλο κόλλημα. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, γνωστός για το ταλέντο του στη συγγραφή, είπε μετά τις Σαββατογεννημένες να παραδώσει στο κοινό του άλλη μία σειρά που να γράψει τηλεοπτική ιστορία.

Οι χαρακτήρες που απάρτιζαν το cast ήταν δημιουργημένοι, ώστε να χαρακτηρίζονται από τη μοναδικότητά τους και -φυσικά- από το εκπληκτικό τους χιούμορ. Πέρα από τους πέντε της βασικής ομάδας -Σπύρο, Ντάλια, Φώτη, Ζουμπουλία, Αγγέλα- υπήρχαν και πολλοί άλλοι, χωρίς τους οποίους το Παρά Πέντε δε θα ήταν ποτέ ίδιο, αν και σήμερα βιώνει μια τραγωδία.

Ένας από αυτούς τους χαρακτήρες ήταν κι αυτός της Ελένης Κρίτα, που υποδύθηκε τη συμπεθέρα της Ζουμπουλίας: η Μαριλένα Δορκοφίκη ή αλλιώς ο Δράκουλας.

Οι δυο τους, όντας δύο άνθρωποι από τελείως διαφορετικούς κόσμους, «σκοτώνονταν» από το πρώτο επεισόδιο κι έδιναν στο κοινό το θέαμα που αποζητούσε. Όσο και να μην ήθελαν να το παραδεχτούν, όμως, κι όπως φάνηκε στη συνέχεια, συνήθισαν η μία την παρουσία της άλλης κι αγαπήθηκαν.

Νεκρός ο Χρήστος από το «Παρά Πέντε» - Ανείπωτη θλίψη για τον πρωταγωνιστή της σειράς

Ανείπωτη θλίψη προκαλεί προκαλεί ο θάνατος του «Χρήστου» από το «Παρά Πέντε», με τον πρωταγωνιστή της σειράς να βρίσκεται νεκρός και να βυθίζει στο πένθος όλους της τους συντελεστές.

Η αγαπημένη σειρά του Mega έχει ολοκληρωθεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά παραμένει μια συνήθεια, που προτιμάμε όποτε τοποθετείται σε επανάληψη. Μέσα στα χρόνια αυτά, όμως, έχουν ανακοινωθεί οι θάνατοι ορισμένων ηθοποιών.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Γιώργος Κοτανίδης, με την είδηση του θανάτου του να προκαλεί θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, στις 28 Ιανουαρίου 2020.

Πρόκειται για έναν από τους πέντε... κακούς στην τηλεοπτική σειρά «Παρά Πέντε»! Συγκεκριμένα ήταν ο Αστυνομικός, ο οποίος εμφανίζεται στα τελευταία επεισόδια με το όνομα Χρήστος Λημνιώτης ή Τάκης! Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Ασλάνογλου, αδελφή της Ελευθερίας.

Στα τελευταία επεισόδια, όταν οι πέντε επισκέπτονται την Κατερίνα, αποκαλύπτει στους πέντε και στην γυναίκα του, υπό την απειλή όπλου, ότι είναι ο πέμπτος δολοφόνος. Στο τέλος, έγινε ο μόνος από τους δολοφόνους που έζησε την ζωή του (εκτός του ότι χώρισε με την γυναίκα του) όπως ήταν πριν τις αποκαλύψεις των πέντε.

Ο διάσημος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο χρονικό διάστημα της ζωής του. Ο ίδιος άφησε σημαντικό έργο πίσω του, τόσο σε καλλιτεχνικό επίπεδο όσο και σε πολιτικό, αφού είχε διακριθεί στην επταετία της Χούντας για τον αντιδικτατορικό του αγώνα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share