Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Εξωπραγματικό το ποσό που πουλήθηκε το αμάξι της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Δείτε για πρώτη φορά το ιστορικό γαλάζιο κάμπριο

Για πρώτη φορά στο φως!

24 Σεπτεμβρίου 2020 06:38
Εξωπραγματικό το ποσό που πουλήθηκε το αμάξι της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Δείτε για πρώτη φορά το ιστορικό γαλάζιο κάμπριο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε δημοπρασία είχε βγει το ιστορικό Audi αυτοκίνητο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Το Athensmagazine.gr βρήκε δύο φωτογραφίες, και σας τις παρουσιάζει παρακάτω.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρισκόταν μεταξύ βασιλικών αυτοκινήτων που επρόκειτο να πωληθούν σε δημοπρασία που πραγματοποιούταν από τον οίκο Silverstone Auctions. Ειδικότερα, η δημοπρασία είχε γίνει το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου του 2016 και όπως είναι φυσικό όλα τα φώτα στράφηκαν στο νέο κάτοχο του θρυλικού κάμπριο που οδηγούσε η Νταϊάνα.

αμάξι Νταϊάνας

Μάλιστα, αυτό είναι το αμάξι που το 1994 έγινε η καλύτερη διαφήμιση της αυτοκινητοβιομηχανίας Audi, καθώς συνδέθηκε με την πιο αγαπητή γαλαζοαίματη στον κόσμο. Το αμάξι πουλήθηκε στην δημοπρασία περίπου 70.000 ευρώ. Μιας και αναφερθήκαμε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, δείτε εδώ ποιος τη σκότωσε.

πριγκίπισσα Νταϊάνα αυτοκίνητο

Η κίνηση του πρίγκιπα Χάρι στο γάμο που ανατρίχιασε τους πάντες - Άφησε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα μία...

Ξέρετε τι έκανε ο πρίγκιπας Χάρι στο γάμο του, για να τιμήσει τη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα; Το Athensmagazine.gr έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει παρακάτω μια φωτογραφία - ντοκουμέντο, όπως έκανε και με την αποκάλυψη για τον πατέρα του Χάρι.

Συγκεκριμένα, με μια κενή θέση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου επέλεξε ο πρίγκιπας Χάρι να τιμήσει την απουσία της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η πριγκίπισσα μπορεί να μην ήταν δίπλα στον πρίγκιπα Harry, να τον δει να παντρεύεται την αγαπημένη του Μέγκαν, ωστόσο ήταν μαζί του το πνεύμα της.

Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν ακολούθησαν μόνο το παράδειγμά της να αλλάξουν ελαφρώς τους όρκους αγάπης που αντάλλαξαν, αλλά την ίδια ώρα ο Χάρι τίμησε την μητέρα του, αφήνοντας μια κενή θέση δίπλα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ, κατά τη διάρκεια της τελετής στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Μπορεί μια τέτοια απλή κίνηση να γίνει πιο συγκινητική; Μάλλον όχι.

Σε προηγούμενη ανακοίνωση από το παλάτι του Κένσινγκτον, ο Χάρι και η Μέγκαν ανέφεραν πως ήταν πραγματικά τιμή τους, που η Lady Jane θα "εκπροσωπούσε την οικογένειά της και θα τιμούσε τη μνήμη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, την ημέρα του γάμου".

Δείτε τη φωτογραφία:

γάμος πρίγκιπα Harry

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share