Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο - Θα πάθετε σοκ όταν δείτε τι πήρε

Είχε προκαλέσει χαμό η είδηση

5 Σεπτεμβρίου 2020 17:35
Το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο - Θα πάθετε σοκ όταν δείτε τι πήρε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βραζιλιάνος ιππέας έκανε πίσω στις απαιτήσεις του και έτσι το χαρτί του διαζυγίου με την Αθηνά Ωνάση βγήκε. Η υποχώρηση αυτή, όμως, μόνο τυχαία δεν ήταν.

Σύμφωνα με το Λοιπόν ο λόγος βρίσκεται στα στοιχεία που υπήρχαν για την άστατη ζωή του ενώ ήταν παντρεμένος και τη σχέση του με την Ελβετίδα call girl. Να σημειωθεί ότι ο Αλβάρο απέκτησε παιδί πριν λίγο καιρό με την νέα του σύντροφο.

Οπως αναφέρει το περιοδικό, ο Αλέξης Μανθεάκης, παρέδωσε ο ίδιος στο πολυμελές επιτελείο των δικηγόρων της Αθηνάς Ωνάση τον κόκκινο φάκελο στον οποίο καταγράφεται με κάθε λεπτομέρεια η άστατη ζωή το Ντόντα.

Οι δικηγόροι μετά την παράδοση του ντοσιέ ανέλαβαν αμέσως δράση. Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφεραν να εντοπίσουν και να συναντηθούν με την Εβλετίδα call girl και της εξήγησαν πως ίσως χρειαστούν την κατάθεση της κατά την διάρκεια της διαδικασίας του διαζυγίου και την διαβεβαίωσαν πως θα κάνουν τα πάντα για να είναι ασφαλής.

Μάλιστα, έγιναν τρία ραντεβού και στο τελευταίο η Ελβετίδα φέρεται να υπέγραψε συμφωνητικό, το οποίο είχε δύο σκέλη: Στο πρώτο αναφερόταν αναλυτικά στη σχέση που διατηρούσε για 8 χρόνια με τον Ντόντα και στο δεύτερο δήλωνε ρητά και κατηγορηματικά πως είναι διατεθειμένη να μιλήσει για τα πάντα ενώπιον των δικαστηρίων που θα εκδικαζόταν η λύση του γάμου.

Αυτή η μαρτυρία έλυσε τα χέρια της Αθηνάς παρά το γεγονός πως όταν διάβασε τα όσα είπε το call girl εκείνη… κατέρρευσε. Ετσι λοιπόν ο Ντόντα όχι μόνο εκατομμύρια….Αλλά τίποτα δε πήρε!

Σε κατάσταση σοκ η Αθηνά Ωνάση - Το μεγάλο «χτύπημα» στην κληρονόμο που στοίχισε

Σε κατάσταση σοκ είχε βρεθεί η Αθηνά Ωνάση, με την ίδια να υφίσταται ένα «διπλό» μεγάλο χτύπημα, το οποίο έμελλε να της στοιχίσει, ενώ σε μια αυτοκαταστροφική της κίνηση πρόσφατα είχε δείξει την απελπισία, όπου είχε περιέλθει.

Η χρυσή κληρονόμος δε φαινόταν να είναι καλά το προηγούμενο διάστημα, από τη στιγμή που ο πρώην σύζυγός της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, μετά την έκδοση του συναινετικού διαζυγίου, αρραβωνιάστηκε την Ντενίζ Σεβέρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καινούργιος χρόνος το 2018 βρήκε για μία ακόμη φορά τη «χρυσή» κληρονόμο σε κακή ψυχολογική κατάσταση. «Καταρρακωμένη» όπως έγραφαν χαρακτηριστικά μεγάλα sites της Λατινικής Αμερικής. Ποια είναι όμως η αιτία;

Κατά βάση αυτό που είχε ρίξει ψυχολογικά την Αθηνά είναι τα νέα σχέδια που έχει ο πρώην σύζυγός της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο αμέσως μετά την έκδοση του συναινετικού διαζυγίου τους με τα δημοσιεύματα να μιλούν για γάμο με την καλλονή σύντροφο του. Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, ο Αλβάρο θα παντρευτεί την αγαπημένη του στην Πορτογαλία τους επόμενους μήνες.

Ομως, πέρα από τα προσωπικά της προβλήματα, η Ωνάση είχε να αντιμετωπίσει και την ασθένεια ενός αγαπημένου αλόγου της, το οποίο είναι μεγάλο σε ηλικία και πάσχει από μυασθένεια. Οι γιατροί κατέβαλαν συνεχείς προσπάθειες, ώστε να μη μείνει παράλυτο. Με το συγκεκριμένο άλογο η Αθηνά είχε κατακτήσει πολλές νίκες. Επιπλέον, όλοι γνωρίζουν πως η Αθηνά συνδέεται συναισθηματικά με τα άλογά της.

Η «χρυσή» κληρονόμος είναι τελείως αντίθετη στη λογική που επικρατεί στα μεγάλα ιπποφορβεία παγκοσμίως «Σκοτώνουν τα άλογα πριν γεράσουν». Και για αυτό το λόγο έχει ήδη δαπανήσει αρκετές χιλιάδες δολάρια προκειμένου το γέρικο άλογο να παραμείνει στη ζωή.

Τώρα, οι εκπαιδευτές προσπαθούσαν να την πείσουν να προχωρήσει σε ευθανασία του ζώου, ωστόσο εκείνη ήταν ανένδοτη και το μόνο που ζητούσε από τους κτηνιάτρους ήταν να κάνουν ό,τι είναι δυνατό προκειμένου το άλογο να μην υποφέρει.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share