Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Να ζητήσεις συγγνώμη, είπες μεγάλη...» - Εκτός εαυτού ο Νίκος Χατζηνικολάου

Έξαλλος ο παρουσιαστής

1 Σεπτεμβρίου 2020 12:06
«Να ζητήσεις συγγνώμη, είπες μεγάλη...» - Εκτός εαυτού ο Νίκος Χατζηνικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός εαυτού βρέθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος φάνηκε να είναι έξαλλος με πολιτικό, στον οποίο ζήτησε να πει συγγνώμη, τονίζοντας ότι είπε κάτι πλήρως λανθασμένο.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος δε διστάζει ποτέ να πει τη γνώμη του και να βρεθεί σε σύγκρουση με κάθε δημόσιο πρόσωπο, έχοντας έτσι... γεννήσει αρκετούς ομηρικούς καβγάδες, πόσο μάλλον με έτερες προσωπικότητες αρκετά έντονες, ενώ πρόσφατα συγκλονίστηκε εξαιτίας ενός θανάτου.

Μία τέτοια περίπτωση ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είχε εκφράσει μια άποψη όχι απλά αντιδημοφιλή, αλλά και προσβλητική προς τους εργαζόμενους, καθώς είχε πει πως παίρνει τη δόξα για τις απολύσεις τους.

Ο Χατζηνικολάου έγινε έξαλλος με αυτή τη δήλωση, λέγοντας πως «είπες μεγάλη μαλ...» και ζητώντας του να πει συγγνώμη για εκείνο το ατόπημα. Επεσήμανε, δε, πως κανονικά όποιος απολύει πρέπει κανονικά να μην μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια και όχι να... κοκορεύεται αντιθέτως.

Δείτε το βίντεο:

«Έχω κάνει λάθη...» - Το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου για το γάμο

Ένα ιδιαίτερο σχόλιο είχε κάνει για το γάμο ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος σε συζήτησή του με διάσημη τραγουδίστρια παραδέχθηκε, ότι έχει επίσης κάνει λάθη, επιδεικνύοντας εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, για τον οποίο εσχάτως οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, δείχνει έναν άλλο εαυτό, πιο άνετο στο «Ενώπιος Ενωπίω», σε σύγκριση με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, μιας και αυτό είναι το ύφος της εκπομπής. Υπό αυτό το πρίσμα, ο παρουσιαστής σχολίασε μεταξύ σοβαρού και αστείου την πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια από τον αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη Δέσποινα Βανδή και τον τρόπο, με τον οποίο διάλεξε να της... ανακοινώσει ο Ντέμης Νικολαΐδης, ότι παντρεύονται, με τους δύο να είναι εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ο Χατζηνικολάου, τότε, παραδέχθηκε τη... μαγκιά του Ντέμη και ανέφερε ότι «έχω κάνει λάθη», με τον ίδιο και τη Βανδή να ξεσπούν σε γέλια χάρη σε αυτή την φοβερή ατάκα.

Δείτε το βίντεο:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share