Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συγκλονισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου - Ο θάνατος που τον «τσάκισε»

Είχε βυθίσει στο πένθος όλη την Ελλάδα

30 Αυγούστου 2020 10:46
Συγκλονισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου - Ο θάνατος που τον «τσάκισε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένος ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, με τον δημοσιογράφο να «τσακίζεται» από ένα θάνατο, που είχε βυθίσει στη θλίψη όλη την χώρα, καθώς επρόκειτο για αγαπημένο πρόσωπο.

Ο έμπειρος παρουσιαστής είχε φέρει φέτος στο «Ενώπιος Ενωπίω» αρκετούς καλλιτέχνες, οι οποίοι μίλησαν για τη ζωή τους και ανέλυσαν πτυχές, που μεγάλο μέρος του κοινού δε γνώριζε.

Σε μία αντίστοιχη περίπτωση, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Διονύσης Τσακνής συγκινήθηκαν μαζί με τον Χατζηνικολάου για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με το δημοσιογράφο, που πρόσφατα είχε κάνει και τοποθέτηση για το γάμο, να παρουσιάζει πλάνα από δηλώσεις του τελευταίου, που αποθέωνε τον Νταλάρα.

Οι τρεις τους ένιωσαν συγκινησιακά «φορτισμένοι», με τον Νταλάρα να βουρκώνει και τον Τσακνή να αναφέρει πως ένιωθε σαν ήταν ο Λαυρέντης δίπλα του.

Δείτε το βίντεο:

Τεράστια ανατροπή με τον Νίκο Χατζηνικολάου - Θα "χτυπήσει" τον ανταγωνισμό

Δυνατό είναι το lead που φαίνεται να παίρνει ο Νίκος Χατζηνικολάου φέτος, καθώς έγιναν κάποιες αλλαγές στον ΑΝΤ1, οι οποίες τον ευνοούν.

Συγκεκριμένα, το νέο πρόγραμμα του καναλιού έχει ήδη "στηθεί" και αναμένεται η εφαρμογή του. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, εξαιρετικά ωφελημένος αποδεικνύεται ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, ο οποίος τη νέα σεζόν θα παίζει αμέσως μετά από το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1, δηλαδή το "Still Standing".

Το νέο πρόγραμμα του σταθμού, ξεκινά επισήμως στις 7 Σεπτέμβρη, όπου θα λάβουν χώρα οι περισσότερες πρεμιέρες της σεζόν. Μεταξύ αυτών και οι πρεμιέρες των δύο τηλεπαιχνιδιών του σταθμού "Ρουκ Ζουκ" και "Still Standing".

Αν και η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει κανονικά στις 15:00, η Μαρία Μπεκατώρου μετακινείται από τις 17:15 στις 17:45, αποτελώντας έτσι το lead in του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου, το οποίο επίσης αλλάζει ώρα και πλέον θα ξεκινάει στις 18:50.

Μιλάμε για μια δυνατή ενίσχυση του κεντρικού δελτίου, καθώς το "Still Standing" σημειώνει υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης, έχοντας αποκτήσει φανατικό κοινό.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share