Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

Η γιαγιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήταν υπηρέτρια της Βασίλισσας Ελισάβετ - Το κρυφό σχέδιο ήταν να...

Το γνωρίζατε;

5 Ιουλίου 2020 14:12
Η γιαγιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήταν υπηρέτρια της Βασίλισσας Ελισάβετ - Το κρυφό σχέδιο ήταν να...
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Ένα ακόμα κρυφό μυστικό, που πολλοί υποστηρίζουν ότι ήταν και η απαρχή όλων, έχει προκαλέσει χαμό. Το γνωρίζατε ότι η γιαγιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα έχει υπηρετήσει την Βασίλισσα Ελισάβετ;

Η γιαγιά της πριγκίπισσας από την πλευρά της μητέρας της, η Ρουθ Ρότσε, γνωστή και ως Λαίδη Φερμοϋ, ήταν στενή φίλη και έμπιστη της βασιλομήτωρ της βασίλισσας Ελισάβετ Α΄ κατά τη διάρκεια της βασιλείας της. Ακόμα, για όσους δεν το γνωρίζουν, να υπενθυμίσουμε ότι η Νταϊάνα με τον Κάρολο ήταν μακρινά ξαδέρφια.

Υπήρξαν αρκετές φήμες πως ο γάμος σχεδιάστηκε από αυτές. Ωστόσο διαψεύστηκαν, καθώς η γιαγιά της Νταϊάνα την συμβούλευε να μην τον παντρευτεί.

Έξαλλος ο Κάρολος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα την ημέρα του γάμου τους - Αυτό το λάθος όνομα είπε ενώ τους πάντρευαν...

Ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια του γάμου του ζευγαριού, και εξόργισε τον πρίγκιπα Κάρολο, είναι ότι η Νταϊάνα τον φώναξε με το λάθος όνομα. Ποιο είναι αυτό;

Είναι κάτι που σε κανέναν δεν θα ήθελε να συμβεί, και ειδικά στην βασιλική οικογένεια. Δεν είναι τυχαίο όμως που η μέρα του γάμου τους, χαρακτηρίστηκε σαν την χειρότερη της ζωής της, και έζησε τον εφιάλτη της.

Η νύφη Νταϊάνα φώναξε τον πρίγκιπα με το μεσαίο όνομά του, "Φίλιππο", αλλά ίσως ήταν απλά νεύρα, καθώς η τελετή τους ονομάστηκε «γάμος του αιώνα». Την παρακολούθησαν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Τεράστια αποκάλυψη: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον Κάρολο ήταν ξαδέρφια

Όταν ήταν ζωντανή, η πριγκίπισσα Νταϊάνα έριξε αρκετές "βόμβες" για το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο και για την ζωή της ως μέλους της βασιλικής οικογένειας. Μετά το θάνατό της, ακόμη περισσότερα μυστικά και εξομολογήσεις αποκαλύφθηκαν μέσω βιβλίων που γράφτηκαν για αυτήν, αλλά και μέσω ηχογραφήσεων.

Το 2017, στην 20η επέτειο του πρόωρου θανάτου της, κυκλοφόρησαν αρκετά ντοκιμαντέρ επιτρέποντας στο κοινό να μάθει περισσότερα για την «Πριγκίπισσα του Λαού», από τις εξωσυζυγικές σχέσεις της, μέχρι και για τον αν ήταν έγκυος πριν από το τροχαίο.

Κάτι σοκαριστικό που αποκαλύφθηκε είναι ότι με τον Κάρολο στην πραγματικότητα ήταν ξαδέρφια. Ναι, το διάβασες σωστά. Ήταν μακρινά ξαδέλφια - πολύ, πολύ μακρινά. Η Νταϊάνα και ο Κάρολος ήταν 16α ξαδέρφια που απομακρύνθηκαν, και οι δύο είναι απόγονοι του Βασιλιά του Τούντορ, Χένρι VII. Ο Δούκας του Μάρλμπορο ήταν ένας από τους βασιλικούς προγόνους της Νταϊάνα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share