Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγίζει καρδιές η αποκάλυψη: Λίγο πριν πεθάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έπεσε πάνω της και...

Για πρώτη φορά!

23 Ιουνίου 2020 08:09
Ραγίζει καρδιές η αποκάλυψη: Λίγο πριν πεθάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έπεσε πάνω της και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι ένας άνθρωπος που έζησε από κοντά τις τελευταίες μέρες της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο νοσοκομείο.

O δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας μίλησε παλαιότερα στο Epsilon TV και αποκάλυψε όλα όσα είδε, άκουσε και έζησε τις σαράντα μέρες που έμεινε στο νοσοκομείο για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ένα βράδυ βρέθηκε εκεί ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για να την δει. Όπως τόνισε ήταν καταβεβλημένος, ενώ στην συνέχεια είπε ότι ο προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη του είπε ότι ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ όταν μπήκε στο δωμάτιο έπεσε πάνω της και κλαίγοντας της είπε: «Αλικάκι μου μαζί θα φύγουμε».

Ο δημοσιογράφος όμως προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις όπως ότι η μητέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν γνώριζε τα πάντα για την κατάσταση της υγείας της κόρης της. Μπορεί η υγεία της να ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά η Αλίκη Βουγιουκλάκη πάλευε να μείνει στη ζωή, αφού δεν ήθελε να πεθάνει.

Βουγιουκλάκη - Παπαμιχαήλ: Η κρυφή ιστορία πίσω από την φωτογραφία της Ανάστασης του 1971

Μία σπάνια φωτογραφία των γονιών του από την Ανάσταση του 1971 μοιράστηκε πρόσφατα με τους διαδικτυακούς του φίλους ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Ο Γιάννης έγραψε: «Η Αλίκη με τον Δημήτρη το βράδυ της Ανάστασης τον Απρίλιο του 1971 στην Θεσσαλονίκη».

Ήταν εκείνο το Πάσχα που ο καυγάς τους είχε αναστατώσει την περιοχή όπου και διέμεναν… και αυτό μπορεί κανείς να το καταλάβει από την προσπάθεια της Αλίκης να χαμογελάσει…

Οι αστικές φήμες εκείνης της εποχής έκαναν λόγο για μεγάλη πίεση και ζήλια της Αλίκης απέναντι στον σύζυγό της!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η αρετουσάριστη φωτογραφία από το παρελθόν που κανείς δεν είχε δει

Μια απίστευτη φωτογραφία από το παρελθόν της Αλίκης Βουγιουκλάκη κοινοποίησε ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ στα social media. Η ηθοποιός ήταν άλλος άνθρωπος πραγματικά σε ηλικία μόλις 24 ετών. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μας αποκαλύπτεται μια "κρυφή" φωτογραφία της ηθοποιού, δείτε την ιστορία πίσω από τη φωτογραφία με τον Παπαμιχαήλ το 1971.

Μια φωτογραφία της σπουδαίας ηθοποιού από εκδρομή της στην Κρήτη μοιράστηκε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη να είναι μόλις 24 ετών.

«Άλλη μια σπάνια φωτογραφία. Η Αλίκη το 1958 ταξιδεύει στην Κρήτη για να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας "Χαρούμενοι αλήτες" με τους υπόλοιπους συντελεστές, όπου αποθεώνεται κυριολεκτικά και στο αεροδρόμιο και σε όλες τις πόλεις όπου εμφανίζεται.

Στα πλαίσια της παραμονής της στο νησί επισκέπτεται το Ανάκτορο της Κνωσού (φωτογραφία) όπου κάθεται στο ξύλινο αντίγραφο του πέτρινου θρόνου.», έγραψε στην ανάρτηση.

Δείτε την:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share