Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

"Το πρόβλημα θα αρχίσει από τη Θράκη. Θα είναι ένα..." - Συγκλονίζει η προφητεία του Άγιου Παΐσιου

Ανατριχιάζει!

4 Ιουνίου 2020 12:52
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ανατριχιάζει η προφητεία του Αγίου Παΐσιου που αναφέρεται σε όλα τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη Θράκη. Μεταξύ άλλων ανέφερε: "Το πρόβλημα θ' αρχίσει από τη Θράκη… Θα' ναι ένα διπλωματικό επεισόδιο… που δεν θα μπορεί να λυθεί."

Ο Άγιος Παΐσιος, έχει κάνει αρκετές προφητείες. Ωστόσο, σε μία από αυτές είχε αναφερθεί και στα Σκόπια λέγοντας πως θα διαλυθούν (διαβάστε εδώ όσα είχε πει). Όμως, σήμερα θα σας παρουσιάσουμε, όσα είχε πει για τη Θράκη και τα επεισόδια.

Μια μαρτυρία από το 1990, έρχεται να καταδείξει πόσο επίκαιρος παραμένει ο λόγος αυτού του ανθρώπου, ο οποίος με ταπεινότητα δίδαξε το λόγο του Θεού.

Ιδού το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

"Εκείνη την ώρα τον φώναξε κάποιος έξω από το κελί κι εκεί είδα το μεσημεριανό του γέροντα που ήταν μισή ντομάτα, τρεις ελιές και μισή φέτα ψωμί. Μόλις ήρθε μέσα του λέω “γέροντα, έχω έναν λογισμό. Τι θα γίνει με την Ελλάδα; Πες μου αν είναι ευλογημένο”.

Μου λέει ο γέροντας “θα σου πω… Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό… Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη. Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί. Τότε όμως οι δήθεν "φίλοι" μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.

Τον ρωτάω “εμείς θα λάβουμε μέρος σε ό,τι γίνει;”

“Όχι!”, μου λέει. “Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης. Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει. Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι…”".

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share